Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Miesiączka po porodzie

Polecane posty

Gość gość

Mam do Was pytanie, jak powinna wyglądać pierwsza miesiączka po porodzie? Moja zaczęła się w sobotę wieczorem brązowymi plamieniami, niedziela i poniedziałek, skąpa jasno czerwona, wtorek przerwa i wieczorem skąpe jednorazowe krwawienie. Żadnego bólu. Czy to była miesiączka?

Gość gość
Polog minął? Karmisz piersia? Podobno po porodzie miesiączki są krótsze i mniej bolesne.

Gość gość
13 miesięcy po porodzie, karmię głównie w nocy

Gość gość
Być może okres, a zabezpieczasz się?

Gość gość
Nie zabezpieczam sie, staramy się o drugie dziecko. Ale nie wydaje mi się żeby się udalo. Jak na zagnieżdżenie zarodka zbyt obfite krwawienie

Gość gość
14:41 krwiak, mówi Ci to coś? Możesz/mogłaś być w ciąży wczesnej ale niekontrolowalas zrobił się krwiak i poronienie. Czego absolutnie nie życzę. Zrób test.

Gość gość
Robię testy regularnie, miesiąc temu byłam u gina. Testy negatywne, gin robil USG wszystko ok. Tylko mala nadżerka, ale twierdzi że od karmienia się zmniejsza.

Gość gość
Gin tiwerdzil miesiąc temu, właściwie niecałe dwa miesiące temu że na ciążę szans na razie nie ma, oraz że miesiączki też nie widzi. Endometrium tylko 5 cm. Dlatego się martwię

Gość gość
hmm..może wstrzymajcie się jeszcze trochę skoro coś Cię niepokoi. Miałaś owulację w tym cyklu, czy nie jesteś pewna?