Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wielki test zabawek Fisher Price 2017

Polecane posty

Gość gość

Witam. Czy któraś z wybranych testerów dostała kolejna zabawkę? Ja właśnie dziś odebrałam paczkę i nie wiem co z tym zrobić

Gość gość
ja również dziś dostałam zabawki. W przesyłce prócz zabawek nic więcej nie było. Nie wiem co o tym myslec i co robic z tym...

Gość gość
Ja w dodatku dostałam dwie takie same rzeczy.. szukałam nawet kontaktu do fp ale nie znalazłam.. może jest więcej takich osób..

Gość gość
a wie ktoś coś o wynikach?? Dostałyście jakiegoś SMS-a lub wiadomość e-mail czy kolejny raz być nie wiadomo

Gość info od Fisher Price 2017
w pudełku są zasuszone krowie odchody: - instrukcja obsługi, należy ten proszek zalać małą ilością wodą i rozmieszać aby było bardzo gęste, dać dziecku patyk do rączki, który się znajduje w pudełku i dziecko niech się tapla w góówienku, życzymy fantastycznej zabawy i wielu wrażeń, Pozdrawiamy.

Gość gość
Ja dostałam 4 takie same zabawki. Żadnego SMS, email.. Nice

Gość gość
Też dostałam zabawki..

Gość gość
Poczta wysyłają że nikt nic o tym nie wie??:) a widzieliście że ankiety sa wydłużone do 30listopada a opinię wystawione . Trochę to nie sprawiedliwy konkurs.

Gość gość
Kurier przywozi.. a o wydłużeniu ankiet nic nie słyszałam.. to był konkurs 24m-ce +. A wiecie ci ja wczoraj dostałam? Karuzele z projektorem dla dziecka 0+. I to w dodatku 2 szt...

Gość gość
Na ich stronie pisze o wydłużenia do 30listipada. Trochę to nie fer. Tym bardziej że opinię pokazali jakie kto wysłał i teraz inny mogą ładnie skopiować oraz przekształcić.

Gość gość
To rzeczywiście nieładnie.. nie widziałam na stronie żadnych opublikowanych opinii.. ale jeśli tak jest to każdy może skopiować tak jak piszesz.. i ciekawe jak później to rozwiążą organizatorzy..

Gość gość
wejdź sobie w poszczególne grupy itd i są opinię pokazane. nie powinni wogole przedłużać ankiet

Gość gość
Na stronie fisher’a?

Gość gość
Nie. Na E dziecko. I wejdź w grupy wiekowe dzieciaków i tam są opinie.

Gość gość
Znalazłam.. moja opinia tez tam się akurat znalazła..

Gość gość
I teraz jak to rozumieć skoro ankiety sa przesunięte do 30???dla mnie to jest niesprawiedliwe

Gość gość
Każda następna osoba sklei wypowiedź z każdego po trochu i może wygrać...

Gość gość
Tez nie rozumiem.. w mojej grupie wiekowej były udostępnione 22 opinie.. może nie pomyśleli o tym ze ktoś może wpaść na pomysł ściągnięcia czy przerobienia opinii..

Gość gość
Moze i tak no ale według mnie to i tak są wybranie p Opinię nasze spośród iluś tam ale bez sensu że to publikują przed ogłoszeniem wyników. I że jest to przesunięte w czasie

Gość gość
Dokładnie.. powinni opublikować je po ogłoszeniu wyników kolejnego etapu..

Gość gość
Tylko jak do nich napisać lub zgłosić to ma ktoś jakiś kontakt do nich bo naprawdę jest to niesprawiedliwe.

Gość gość
hmm dziwna sytuacja. Ja otrzymałam 4 takie same zabawki z grupy wiekowej 24m+. A brałam udział w przedziale 0-6. Ankiety nie wypełniłam ponieważ widziałam że jest wydłużona data. I teraz co z tymi zabawkami? Póki co leżą zapakowane. Może to jakaś pomyłka?

Gość gość
Ja nie dostałam np nic dodatkowego. Więc nie wiem kto i jak dostaje. Czemu ktoś dostaje takie same 4 zabawki a ktoś nic. Ale niech sie pani cieszy zabawki będą na zaś tylko szkoda że 4 takie same. Ale publikowanie opini konkursowych i wydłużoną ankieta to jest dziwne

Gość gość
A na liście wybranych testerów byłaś? Być może wysłali zabawkę nie z tej grupy wiekowej ale zabawki już nie odbiorą. Tak jest napisane w regulaminie. Odpakuj i testujcie.. ja teraz tez dostałam zabawki nie z tej grupy wiekowej..

Gość gość
Może na edziecko jest jakiś adres mailowy żeby napisać i się dowiedzieć co i jak.. widać ze ich to rzeczywiście przerosło skoro nie zdążyli z wysłaniem zabawek i musieli przedłużyć ankiety.. ale tego ze wysyłają kilka takich samych zabawek dla jednego dziecka to nie rozumiem. Ale Trzeba się cieszyć tylko bo to zabawki za darmo..

Gość gość
Jestem w grupie testerow dostałam jedna zabaweke:) Ale dodatkowych jak ty nie...:):) ludIe cieszcie się a jak ktoś chce sprzedać jakas na +24 to piszcie:):):) Ale z tymi ankietami że przedłużyli konkurs przesadziła i publikacja opin

Gość gość
tak byłam na liście testerów. Musiało ich to faktycznie przerosnąć skoro wysyłają dla 6 mies dziecka zabawkę dla dzieci 3+. Coś mi się wydaje że będą to sprostowywać i być może trzeba będzie odesłać te zabawki

Gość gość
Tylko dlaczego my byśmy miały odsyłać skoro to ich błąd.. ja pierwsza zabawka dostałam odpowiednia do wieku.. a kolejna już nie.. bo była przeznaczona dla dziecka 0+. Dlaczego mi to wysłali to tez nie wiem.. ankietę wypełniłam dla zabawki 24+, dla tej pierwszej która mi przysłali..

Gość gość
Czy wogole ktoś coś nie ma ten temat??? Bo dziwne to wszystko .... Publikacja opon itd. Dziwne zabawki takie same. Tym bardziej że nas tu jest trzy lub cztery osoby a teatrów 2000 i nikt nic się nie odzywa itd

Gość gość
powinni napisać jakaś ogólna wiadomość itd... Ci coś wyślali opinię i są opublikowane mają marne szanse na inne nagrody bo każdy kolejny wymyśli coś lepszego