Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wielki test zabawek Fisher Price 2017

Polecane posty

Gość gość
Dla mnie tez to jest dziwne.. ale chyba nie będą chcieli zwrotu tych zabawek które wysłali w większych ilościach czy coś bo to już by było chore.. ale tez nie można do nich napisać żeby się czegokolwiek dowiedzieć.. a te opinie wystawione podczas trwania konkursu to już w ogóle przegięcie.. ale jak tak patrzę po komentarzach to rzeczywiście nikt nic nie wie..

Gość gość
A czy wy wiecie ze ja nie dostałam sie na test tych zabawek! Wiecie jak mi przykro było. Ale coz zrobie. No nic... Jakby ktos chciał jakaś nadprogramową sztukę opchnac prosze dac znac ;)

Gość gość
A gdzieś wogole sa opinię ludzi na temat tego ko kursu na Facebook cisza i na innych portalach też. Co do tych opini można do nich napisać ale gdzie??? Masakra.... Powinni wybrać z tych ankiet które zostały wysłane do 6i koniec a że się nie wyrobili to trudno. Jak już coś to nie powinni publikować opić w trakcie trwania konkursu. Jak im to napisać. Jak nikt nic nie pisze cisza itd. Ktoś dosatej zabawki niedostosowane do wieku albo 3takie same inni nic. . O co tu chodzi

Gość gość
Ja tez chętnie kupię nadprogramowa sztuke:):) na +24

Gość gość
Dziewczyny- serio jak wam szczescie dopisało i macie nadmiar- dawajcie znac tutaj;)

Gość gość
Nigdzie nie widziałam żadnych opinii o tym konkursie, dlatego założyłam ten wątek.. i to tez tutaj dowiedziałam się ze opublikowali opinie niektórych osób.. ja dostałam nadprogramowe zabawki ale mam w domu jeszcze 15 miesięczniaka wiec zostawiłam dla niego..

Gość gość
A jak myślicie czy może być opcja ze będą chcieli zwrotu tych nadprogramowych czy tez tych zabawek, które wysłali nie w tej kategorii w której bralo się udział??

Gość gość
Ja nie wiem. Dla mnie to wogole jakas paranoja

Gość gość
Wie ktoś coś nowego??

Gość gość
Niestety nic..

Gość gość
Napisałam wiadomość do nich i proszą o cierpliwość.:(:(

Gość gość
I nic więcej? Nie napisali Ci dlaczego opublikowali niektóre oponowo przed końcem konkursu?

Gość gość
Opinie*

Gość gość
nie nic wiecej nie napisali. Ale śmiem twierdzi,ic że jeśli dopytam to juz i tak będę na straconej pozycji że się upomina czy coś i tak marne szanse na wygraną. Aczkolwiek i tak ci co mają opublikowane opinię mają marne szanse bo każdy nowy napisze coś lepszego bo to wiadomo. Dlatego dla mnie to jest konkurs nie ferrrrrrr..... Tylko szkoda że oni o tym nie wiedza:(:(:(

Gość gość
Nie nie zrobimy.. zobaczymy jak oni to rozwiążą.. ciekawa jestem

Gość gość
Ale najlepsze to że niewiadoma do kiedy to ma trwac

Gość gość
Witam czy wykonuje wiecie. O jest grane. Dziś jako pierwszy raz sie tym zainteresowałam. Bo pisze ze ankiety zbierają, opinię wystawione. Zmiana terminów konkursu zero konkretów a Fisher robi kolejny konkurs. To jest jakiś żart. Zna ktoś jakiś termin wyników.??

Gość gość
Niby do końca listopada jest czas na wypełnienie ankiet. Ale nic nie wiadomo kiedy ogłoszenie wyników itp.. i w ogóle ta głupia sytuacja ze cześć odpowiedzi otwartych została opublikowana na stronie..

Gość gość
W regulaminie jasno były podane terminy każdego z etapów.. powinni się tego trzymać. To jest jakby naruszenie zasad regulaminu z ich strony. A ze się nie wyrobili z wysyłaniem zabawek to rozumiem ze mogli wydłużyć czas ale nie powinni publikować oficjalnie opinii

Gość gość
Przed zakończeniem konkursu bo to jest nie fair dla tych osób które się postarała i wypełniły te ankiety a ktoś teraz może bezczelnie sobie to skopiować albo ładnie przekształcić..

Gość gość
Ja ogolnie nie jestem zadowolona ze moja opinia akurat znalazła sie na stronie.. i ciekawe jak oni to teraz widza.. jak chcą to rozwiązać takbzeby nikt nie był pokrzywdzony..

Gość gość
tylko problem w tym ze jak każda z nas do nich napisze to juz jest na straconej pozycji bo powiedzą ze sie upominamy. ale to jest przegięcie ze publikują opinie osób ktore biora udział w konkursie tylko jak im to dac do zrozumienia ma ktos jakis pomysł? mi sie wydaje ze do konca listopada to troche przegiecie. a my juznie mamy mozliwosci zmiany opini lub jej ulepszenia :(

Gość gość
Ja jak narazie w piątek dostałam pierwszą zabawkę tak jak miało być 6 -18miesiecy. Inni tu piszą że dostali kolejne.. ktoś się już o co tu chodzi ?

Gość gość
Nikt nic nie wie. Opinię są opublikowane, nie ma wyników konkursu itd

Gość gość
Szukamy osób do dodatkowych testów (Naszą technologie dostaniecie za DARMO). Mimo, że sami już bardzo duże pieniążki zarobiliśmy, to chcemy program rozwijać dalej i udostępniać go dalej tylko w przyszłości będzie on za opłatą. Więcej na HTTP://MGR24.PL

Gość gość
wiecie moze kiedy ogłoszenie wyników???? Na fb Fisher PRICE robi to szybko i sprawnie a to sie ciągnie strasznie

Gość gość
Hej, ja dopiero dzisiaj dostałam sms z informacją o przesyłce. O 21:00. Zobacze co przyjdzie i może do 30tego wyrobie się z ankietą :/ ale potwierdzam co piszą przedmówczynie. Mało informacji, regulamin nieuaktualniony, ale przynajmniej córeczka nową zabawkę dostanie :)

Gość marta512167
Jedną zabawkę się dostaje czy później przychodzi kolejna zabawka? bo ja dopiero wczoraj dostalam smsa ze do mie przyjdzie paczka.

Gość gość
Marta jak właśnie nie wiem jak to jest z tymi zabawkami.. dostałyśmy muzyczna farmę do przestestowania ale po 2 czy 3 tygodniach dostałam jeszcze 2x karuzele z projektorem.. nie wiem dlaczego ale cieszę się ze mam

Gość tester123
Witajcie, ja dostałam dziś zabawkę , ale nie jest to to co wybieraliśmy, czy Wy też tak mieliście ?