Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

poducha123

Wczasy nad morzem. Gdzie jeździcie

Polecane posty

Hejka. Wakacje w tym roku spędziłam bardzo fajnie nad Polskim morzem w Mielnie, a wy gdzie jeździcie co rok na wczasy? Ciekawą ofertę znalazłam tutaj http://www.przymorzu.pl/mielno/noclegi Wstawiam link jakby ktoś też poszukiwał dobrego noclegu w Mielnie. W nadchodzące wakacje też zamierzam się wybrać się nad morze. Polecacie jakieś ciekawe miejsca do odwiedzenia?

Gość gość
Ciekawą ofertę znalazłam tutaj http://www.przymorzu.pl/mielno/noclegi Wstawiam link jakby ktoś też poszukiwał dobrego noclegu w Mielnie. x Jakby było tak super, to nie musiałabyś się reklamować na Kafe

Gość gość
okropne miejsce

Gość gość
jade na San Escobar

Gość gość
Ja zawsze wybieram Rewal lub Pobierowo. Bardzo mi pasuje tam cisza i klima. Jeździmy tam od kilku lat mimo, że znamy każdy zakątek. Noclegi Rewal znajdziesz na stronie https://nanocleg.pl/

Gość maggenta
Ja najczęściej wybieram Puck lub Władysławowo, a noclegi rezerwuję przez Bookapart

Gość Ja_Dyzio
poducha szukasz Sanescobarczyka świntucha;)?

Gość gość
Zwykły słup, erklamowy. Władysławowa nie polecam. Zatłoczona plaża, codziennie jeździliśmy na Hel. Bez sensu...

Gość gość
Polski kicz i szajs i ten parawaning... Jedziesz człowieku nad morze i morza nie widzisz bo same szmaty na patykach .od lat jeździmy do Wloch albo Hiszpanii

Gość gośćasia
Nie jeżdżę nad polskie morze bo tam jeżdżą pruderyjne rodziny z grubymi mamuśkami ,a ja lubię plażować topless , kiedy byłam 3lata temu to te babole mnie atakowały!!! Że dziec***atrzą że chłopy patrzą że w ogóle rozpusta itp. Straszna hipokryzja bo już we Włoszech czy Chorwacji plażowanie toples to nic nie normalnego i b .często polki są topless i bawią się z dziećmi. W Polsce to ludzie zachowują się jakby cycki to była tajemnica pentagonu ! Asia.

Gość gość
Na polskich plażach można spotkać po zmroku pary kochające się na piasku super sprawa

Gość gość
No tak w Polsce podglądactwo zawsze miało sie dobrze ,podglądanie,kapowanie i złodziejstwo to domena polaczkóf

Gość gość
8.24 uważasz że jak robisz laskę Niemcom albo Anglikom to już nie jesteś Polakiem/polką? To jest właśnie twoja domeną

Gość gość
9.03 akurat jestem niemieckim Ślązakiem nie Polakiem

Gość gość
Na mierzei helskiej można się bez krepacji toples opalać a nie brakuje też opalających sie nago.

Gość LavLav
A ja wbrew pozorom całkiem lubię Władysławowo, choć co roku staram się jeździć gdzie indziej. A co do noclegów to najczęściej korzystam z Bookingu i Bookapartu.

Gość gość
Nie jeżdżę do Władysławowa, bo na mierzeję helską to od nas trochę daleko, my raczej to Międzyzdroje, Rewal, Dąbki. Kiedyś jak mieszkałam w innej części Polski to się jeździło i do Sopotu i do Gdyni i na Hel, bo we Władysławowie tłok, na Helu dość fajnie, Mielno to raczej dla młodych (dużo imprez)...

Gość xmeredyth
Ja bardzo lubię Łukęcin i z przyjemnością tam wracam. Noclegi też rezerwuję przez Bookapart.

Gość klarolina
Ja też często korzystam z Bookapartu ale ja osobiście wolę Łukęcin, jedna z moich ulubionych miejscówek

Gość RoksanaS
Witam. Moim zdanie warto by było odwiedzić Międzyzdroje. Szczególnie dlatego że jest tam przebudowywana Aleja Gwiazd. Jest to szczególnie bardzo fajna atrakcja dla dzieci, ale i również dorosłych. Aby się o tym więcej dowiedzieć warto odwiedzić stronę: http://wakacjenadmorzem.pl/wiadomosci/przebudowa-alei-gwiazd-w-miedzyzdrojach,a130. Pozdrawiam.

Gość gość
Ja uciekam co roku w gory ale tak to jest jak sie mieszka nad morzem. Polecam łebe, wladyslawowo, ustke, swinoujscie i kolobrzeg.

Gość gabi788
Ja lubię Władysławowo . U mnie zawsze sukienki nad morze się sprawdzają. Na ten sezon już szukam. Fajną już znalazłam na : https://e-sukienki.pl/ . Mają tam mnóstwo ciekawych propozycji godnych uwagi.

Gość gość
No każdy wybierze pewnie inne kierunki

Gość gość
Tylko Ustka.

Gość gość
Chorwacja lub Włochy. na zmianę ale zawsze inne plaże. rok temu była Brela, Punta Rata w Chorwacji a w tym roku Levanto, Liguria Włochy