Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

koszty robocizny

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Witam, planuje remont mieszkania i chcialabym sie zorientowac ile w przyblizeniu wyniesie koszt wykonania robot. Nie chcialabym przeplacic Podwieszenie sufitow dwa pokoje w sumie 32m2 + elektryka 5oczek. Podlogi - panele 32m2, sciany 75m2 gladz + malowanie farba strukturalna wiec troche wiecej pracy niz zwykla, + przeniesienie gniazdek. Oscieznice - wyrwanie stalowych 3szt, wstawienie 1szt zwykle, 2szt nakladki na stare oscieznice, montaz drzwi 3szt. Woj. Lodzkie Z gory dziekuje za pomoc

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Chetnie poznam tez wyceny z innych wojewodztw jesli z lodzkiego nikt tu nie zaglada...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Naprawde, nikt?:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Drzwi-id藕 do firmy ktora sprzedaje z montarzem i ci wylicz膮. Tak samo z firmami od innych rob贸t.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ile masz kasy?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Farbe zedrze膰 mo偶na samemu. Pomalowa膰 te偶. Jedynie gipsy i panele zleci膰. Gniazdka samemu te偶 mo偶na zrobi膰-castorama i internet.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Chce wszystko zlecic jednemu wykonawcy. Za rady pt "samemu mozna zrobic" podziekuje bo gdybym mogla zrobic sama to by tego pytania nie bylo. Materialy juz mam, potrzebuje tylko kogos kto potrafi to zrobic dobrze. Niestety moj domowy fachowiec nie ma umiejetnosci w dziedzinie wykonczen (sprawdzone doswiadczalnie przy remoncie kuchni - co z tego ze taniej skoro sufit po gladzi wyglada gorzej niz przed?) wiec moze conajwyzej pomagac. Raz jeszcze, na jakie koszty wykonania robot powinnam sie przygotowac?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a co ma zrobi膰 kto艣, kto ma pieni膮dze, a nie chce i nie umie bawi膰 si臋 samemu w remont? Chcia艂by艣, 偶eby tw贸j lekarz, zamiast odpocz膮膰 po dy偶urze bawi艂 si臋 w hydraulika?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dokladnie! O to mi chodzi.. nie chce tego robic sama, nie szukam oszczednosci kosztem jakosci. Chcialam tylko poznac kilka wycen zeby sie nie naciac na naciagaczy... jutro przychodzi do nas pan, wycenic ile by za to wzial a ja nie mam pojecia czego sie spodziewac.

Udost臋pnij ten post