Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy się zdecydować...?

Polecane posty

Gość gość

obydwoje jesteśmy w liceum - ona brzydka myszka z twarzą pooraną trądzikiem ale wiele pomogła mi w nauce do matury - dzięki niej chyba zdałem ją dobrze bo uczyliśmy się razem. Nie pociąga mnie jako kobieta ale przy okazji zeszło na jej kompleksy - ten trądzik właśnie. Powiedziała, że zrobiłaby wszystko aby się pozbyć tego z twarzy i choć całkowicie się nie da to choć trochę. Łazi po dermatologach i łyka i smaruje twarz czym się da ale ostatnio wyczytała i dermatolog to potwierdził, że bardzo dobra poprawa jest po smarowaniu twarzy męskim nasieniem, które działa jak serum. Zdziwiło mnie to ale ona delikatnie zasugerowała, że chciałaby abym jej w ten sposób pomógł. Mówi, że nasienie musiałby być świeże zaraz po wytrysku - praktycznie po prostu chodzi jej abym jej robił wytrysk na twarz. Nie mam aktualnie żadnej partnerki. Nie kocham jej i nie jest w moim typie ale za pomoc w nauce ale bardzo lubię ją . W internecie przeczytałem, że faktycznie jest taka metoda leczenia. Jak mi radzicie czy się na to zdecydować. Jej chodzi o takie spotkanie raz w tygodniu. I tak się masturbuję (zapytała mnie czy to robię nie miałem odwagi zaprzeczyć). Powiedziała, że skoro tak, to dlaczego pozwalam aby się to marnowało skoro jej może pomóc. Co sądzicie?

Gość gość
jaja jak berety :) :) :)

Gość gość
To jeszcze wyników nie znasz? ...i co w tym liceum jeszcze robicie, druga runda? :-D