Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

matka boska bajkowa

Śpie całą noc przy otwartym oknie.

Polecane posty

Gość gość
zamknij okno smród ucieka

Gość gość
No ja też się mieszczę pod jedną kołdrą.

Gość gość
dokładnie straszny zmarzluch ze mnie :o skarpetki nawet zakładam

Gość gość
Też bym tak mogła ale nie lubię spać w piwnicy

Gość gość
często budzę się odkryta, więc pewnie jest

Gość gość
Ja śpię w śpiworze, bo jestem bezdomny i śpie aktualnie w altanie na działce, rano mam może 10 stopni, ale śpiwór kupiłem konkret za 239 zł i jest mi cieplutko :D

Gość FleurRebelle
Ja sie nie sprząta, to trzeba wietrzyć:classic_cool::D🖐️

Gość FleurRebelle
*jak

Gość gość
gggb podrywa zapynta, czyżby zber jej nie wystarczał?!

Gość gość kotarba
a ty gggb szmaciaro na chóój żeś tu zaś przylazła ??

Po prostu wole się cieszyć chaosem, zamiast sprzątać. :D 🖐️ Eistein rzekł: Jeżeli zabałaganione biurko jest oznaką zabałaganionego umysłu, czymże jest puste biurko. :classic_cool: http://gph.is/1yamQo8 xxx A tak poważnie, to jestem minimalistą także nawet gdy pojawi się jakiś bałagan, to wszystko sprzątam na bieżąco. :classic_cool:

Gość gość
matka boska bajkowa dziś Nie kradne, prąd tu jest, ale wodę już zakręcili i jest problem bo zostało mi może 20 litrów. Potem nie wiem, chyba będę w bańkach nosił:O To co ja mam to jest hardcore, połowa z was już dawno by wymiękła. A ciepło mam, bo jest tu piecyk typu koza i daje mocne ciepło.

a myslisz, ze ja jak spie :D. Uwielbiam w anglii budzić się rano przy otwartym oknie, budzi mnie powiew morskiego powietrza, który powoduje, że czuje się jakby 15 minut ode mnie było morze ahhh...

No dobra dobra, ja znam gościa i mam kontakt, który śpi POD NAMIOTEM na ISLANDII, bo tam bardzo ciężko jest o wolny pokój a nawet piwnice. Wiem bo sam planowałem się tam przenieść, pracy jest dużo, ale problem z dachem nad głową. :O No i co ci daje ten piec, skoro śpisz w altace, a altanki nie mają ścian. xxx Chwile mnie nie było i już jakieś dymy i nakręcanie romansów. :D Nie zadzierajcie z gggb, bo będziecie mieć bliskie spotkanie z latającymi spodkami lecącymi w stronę waszej twarzy :D

Gość gość
To jest duży murowany domek z ocieplanymi styropianem ścianami, zdziwiłbyć się, ale można tam normalnie mieszkać. W tamtym roku tam bez problemu przezimowałem, nawet jak był mróz-25 Potraficie sobie w ogóle wyobrazić, jaki to jest extream ? Śpi się w śpiworze w zimowej kurtce trzech parach spodni, czapce i rękawiczkach tak pizga a ty tu piszesz, że śpisz przy otwartym oknie :D

Gość gość
Obok ogródków działkowych jest taki lasek. Chodze tam w dzień z ręczną piłą i ścinam. Potem Jak się ściemni, to nosze to na działkę. Kolejnego dnia tne na mniejsze kawałki i pale tym mokrym drewnem. Mam tu komputer, lodówkę i kuchenkę mikrofalową. Za działke rocznie płaci się jakieś 130 zł, ale za prąd np zapłaciłem ponad 1000 zł za cały rok

W taki razie, skoro masz pieniądze na opłaty to zapewne pracujesz, wiec powiedz, co stoi na przeszkodzie, żebyś sobie wynajął jakiś chociaż pokoj, po bożemu, jak człowiek. :classic_cool:

Gość gość
Nie pracuje cały rok, a jak mam płacić komuś za wynajęcie pokoju 700 zł to dziękuje, już to kiedyś przerabialem