Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IwonaRuda

Ta cholerna samotność

Polecane posty

Gość IwonaRuda

Cześć ! Mam 19 lat . Studiuję ekonomię . Mój problem - samotność ! Jeszcze nie miałam chłopaka ,ani razu się nie całowałam ani nic z tych rzeczy( tak , wiem , niezwykła rzadkość w dzisiejszych czasach ) i jak dotąd było mi z tym dobrze . Jednak od momentu pójścia na studia , ta samotność w tej sferze zaczęła mi doskwierać . Moje koleżanki mają już partnerów , każda spędza z swoim dużo czasu i zawsze widząc , z jaką czułością na siebie patrzą , po prostu im zazdroszczę . Ja tez chciałabym w końcu poczuć to , co one. Taak , wiem co powiecie- to rusz d*pę i wyjdź do ludzi , na imprezę i takie tam .. Ale co z tego , skoro większość facetów jak mnie widzi , to myśli tylko o tym jakby mnie tu zaliczyć , bo mam reputację "jurnej" dziewczyny nie do zdobycia , i jeszcze że ruda , to ooo napewno sie ostro r*cha.. i chodzi im tylko o to , żeby mnie zaliczyc i pochwalic się wreszcie , ze oooo udało mi :o No i co mam zrobić ? Czekać jak i naiwna idiotka na księcia na białym koniu , czy po prostu pogodzić sie z myślą , że samotność i masturbacja jest mi pisana do końca życia ?

Gość gość
ruda ci.pke masz?

Gość IwonaRuda
Nie k***a nie mam ;o

Ty wiesz co to znaczy "jurny" i czemu się wyklucza z "nie do zdobycia"? :? 00 A tak na poważnie, rozglądnij się za kimś starszym 8 - 10 lat. Oni się z reguły wyszaleli i nie pchają się w pierwsze lepsze majtki od razu. 00 P.S. Marchewka czy Złota Miedź?

Gość IwonaRuda
Tak wiem ... źle sformułowałam. Chodziło mi o takie określenie w stylu ,, z nia można konie kraśc , pewna siebie , zadziorna " . Mój bład , przyznaję :) P.S Złota Miedź

Piękny kolor :). Jeden z najładniejszych. Oczy? 00 Sądząc, po tym jak zareagowałaś na moją uwagę, wydajesz się wcale miłą i ogarniętą osóbką. Wcale cię rozumiem. 19-20 lat u młodych samczyków to szał pał, ukierunkowanie na ilość i przechwalanie się podbojami. Co w połączeniu z przyrodzonym większości idiotyzmem daje efekty z komicznych dla obserwator końskich zalotów. https://www.youtube.com/watch?v=EapwnbxExqw :P 00 Książęta to towar reglamentowany. Trzeba pomóc szczęściu. ;)

Gość gość
Oj laska. Czytam i chciałbym Cię zabrać do domu, posłuchać o wszystkim, co Cię męczy lub cieszy, otulic kocem i patrzeć jak zasypiasz. Na seks przyjdzie jeszcze czas. Jest tu cicho i spokojnie. Muzyka jest tylko wtedy, gdy chcesz. Ludzie są gdzieś indziej. Tylko ja tu jestem. Szkoda, że czasu nie można cofnąć, a uczuć zmaterializowac i wysłać pocztą. Dostalabys dzisiaj piękny list :)

Gość IwonaRuda
Niebieskie . Trochę nietypowo , bo zazwyczaj rudowłose mają ciemne oczy. I Bardzo dziękuje Wam za tak miłe słowa , mimo iż tak pewnie nic to nie zmieni w mojej sytuacji , ale chociaż się humor poprawił :)

Gość Sputnik89
Nie wiem czym ty się tak przejmujesz. Jesteś młoda, masz jeszcze sporo czasu i poznasz tego pierwszego a potem jeszcze paru innych. Bo taki jest już świat. Powinnaś się cieszyć bo ktoś taki jak ty to skarb. Tylko nie spartol sprawy i nie idź do łóżka z byle frajerem. Oddaj się komuś kto zawróci ci w głowie i w takim co sie bezgranicznie zakochasz . Bądź dzielna :)