Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

matka mnie nie wspiera

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

nie wspiera mnie , mam problem nigdy nie przedyskutuje ze mn膮 go , wszystko jej oboj臋tne , dowiedzia艂a si臋 do jakich szk贸艂 zda艂em dopiero jak ju偶 zacz膮艂em do nich chodzi膰 . Nie rozmawiamy w og贸le. Mam 偶al za niedope艂nienie obowi膮zk贸w. Za dzieciaka chodzi艂em w jednych dziurawych spodniach , sam je zszywa艂em , og贸lnie moi starzy byli maj臋tni ale nie inwestowali w dzieci . Dzi艣 chcia艂em pogada膰 o zmianie pracy , zero wsparcia. Czemu ? Ci膮gle czuje niepewno艣膰 . Nawet w szpitalu mnie nie chcia艂a odwiedzi膰 , og贸lnie mam syf i 偶al. Jestem sam na tym 艣wiecie . Napiszcie co艣 , pom贸偶cie.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
up

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
rozmawia艂e艣 z nimi o tym?pyta艂e艣 dlaczego tak sie zachowuj膮 ?maja na艂ogi?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
tak , ojciec by艂 alkoholikiem i obydwoje palili . Mieszkam obecnie z matk膮, teraz matka pali nom toper . Dla niej fajki s膮 wa偶niejsze ni偶 wszystko , nawet gdy ja utrzymywa艂em dom , to mia艂em awantury ,偶e nie daj臋 pieni臋dzy na papierosy , ja nie pal臋 . W og贸le nawet jak moja matka co艣 m贸wi to to jest bez anga偶owania si臋 , bez psasji . Wiecie co , ona ma wszystko w D odno艣nie mnie . Ja przez to wszystko mam wyrzuty sumienia . Na prawd臋 moi starzy tak zawalili wychowanie ,偶e a偶 szko艂a si臋 wtr膮ca艂a , chodzili艣my np p贸艂 roku nie myci , ja nie my艂em z臋b贸w w og贸le do 2 kl szko艂y podstawowej . Jak zacz膮艂em si臋 my膰 to 3x dziennie bo ci膮gle my艣la艂em ,偶e ode mnie 艣mierdzi, masakra co oni ze mn膮 zrobili.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Carycka
Niektorzy nie powinni sie rozmnazac. Smutno to

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
to samo powiedzia艂em matce , " nigdy nie powinni艣cie mie膰 dzieci " Jakie to przykre . Chodzi艂em do psycholog贸w ale to ma艂o da艂o . Umiem pracowa膰 , mia艂em niez艂e wyniki w szkole , w pracy ale chcia艂bym si臋 ich doradzi膰 (rodzic贸w )ale to zawsze by艂o bez sensu. nigdy nie wyprawiali mi urodzin , 艣wi臋ta bez choinki i tak m贸g艂bym wymienia膰 i wymienia膰 . mog臋 chyba tu wyla膰 swoje 偶ale ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
zda艂em sobie sprawe ,偶e to takie h***e ,偶e nikt tego czyta膰 nawet nie chce.

Udost臋pnij ten post

Skoro pracujesz, to jeste艣 doros艂y, wi臋c mo偶e czas si臋 usamodzielni膰, wyprowadzi膰 od matki, a nie 偶alisz si臋, 偶e Ci nie radzi. Skoro by艂a tak膮 z艂膮 matk膮, to dziwie si臋, 偶e potrzebne s膮 Ci jej rady. Czas dorosn膮膰 i zacz膮膰 偶y膰 w艂asnym 偶yciem, po co 偶yjesz przesz艂o艣ci膮? Stw贸rz sobie 偶ycie takie jakie chcesz ;-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
" stw贸rz sobie 偶ycie takie jakie chcesz " pi臋kne s艂owa . 呕e ja na to nie wpad艂em. Wiesz dlaczego ? Bo nigdy mi nie pozwalali podejmowa膰 decyzji zawsze mia艂em zakazy .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
widzisz przez to po ka偶dej decyzji mam wyrzuty sumienia i nigdy nie mam pewno艣ci czy by艂a dobra .

Udost臋pnij ten post

Tym bardziej niepotrzebne s膮 Ci rady matki... zacznij 偶y膰 samodzielnie, odetnij si臋 od tego. Bardzo szybko nauczysz si臋 podejmowa膰 decyzje, bo b臋dziesz musia艂. Czy b臋d膮 to dobre decyzje czy nie, to ju偶 b臋dzie Twoja sprawa...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰ona_41 lat
no偶e pomog艂a by Ci tearapia u psychologa ? bardzo Ci wsp贸艂czuj臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Moja mama i tata te偶 mnie nie wspierali, by艂am w szpitalu 4 razy ani razu nie odwiedzili mie. Bo picie by艂o wa偶niejsze. Teraz mama jest chora i ojciec nalega by si臋 ni膮 zajmowa膰, odwiedza膰, gotowa膰. Dobrze 偶e mam super faceta u boku inaczej te偶 by艂abym sam na tym 艣wiecie.

Udost臋pnij ten post