Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bardzo niskie ciśnienie w ciąży

Polecane posty

Gość gość

Zje się czuje boli mnie głowa i jest mi słabo. Ciśnienie mierzone pierwszym razem miałam 97/54 drugi raz 84/44 ale to akurat chyba źle zmierzyłam. Wypiłam kawę sypana z 1 łyżeczki 250 ml. Nic nie jest mi lepiej. Zawsze miałam niskie ciśnienie ale tak się nie czułam aż powieki mnie bolą.

Gość gość
Miałam podobnie.Pij dużo wody,nawet jak Ci się nie chce

Gość gość
mialam to samo, a nawet mniej :-( pij duzo wody, odpoczywaj i staraj sie przebywac na swiezym powietrzu, najlepiej spacerujac

Gość gość
Problem w tym ze ja wody nie mogę wziąć do ust bo zaraz wymiotuje. Spacer? Po kilku krokach się przewroce ale zaraz wyjdę na ławkę przed dom. Jak mogę sobie jeszcze pomoc? Mam wrażenie ze nawet lewa ręka mi mrowi. Nie mam w domu czekolady ale jak mi było słabo to często po nią sięgałam

Gość gość
Ja mialam nizsze,niestety w pewnym momencie musialam polozyc sie do szpitala,bo nie dalam rady palcem ruszyc a wiadomo zyc,jesc myc sie trzeba. Jak zobaczysz ze nie dasz juz rady to nie ryzykuj,zglos sie na izbe,powiedz jak jest a to zagraza zyciu .

Gość gość
Masz kogos kolo siebie? A moze to tez cukier? Ty nie ryzykuj tylko idz z tym do lekarza

Gość gość
pic musisz, tez wymiotowalam, pomagalo jak pilam malymi lyczkami... sprobuj chociaz tak po troche saczyc te wode, jesli nie dasz rady wypic (i zatrzymac) przynajmniej 2 litrow, jedz do szpitala

Gość gość
Miałam robiona glukozę i wyszła ok. A w szpitalu jak pomagają? Rozumiem ze na IP ginekologiczne