Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kwestia finansów, jakiego wynagrodzenia wymagacie od swoich partnerów?

Polecane posty

Gość gość

Nie chcę, żeby temat miał charakter chamskich wyzwisk względem kobiet. Nie ukrywajmy, zarobki często związane są z ambicją, inteligencją czy samozaparciem, więc z istotnymi cechami mężczyzn. Dlatego jakie macie wymagania dla 3 grup: - 25-30 latków, - 30-40 latków, - 40+

Gość gość
Ja mam wymaganie by moja kobieta w końcu poszła do pracy, jakiejkolwiek i wszystko jedno ile zarobi bo narazie tylko wydaje.

Gość gość
Ja wymagam od kobiety by zarabiała zbliżona kwotę do mojej. No chyba, że sama się utrzymuje to nic mi do tego ile zarabia dopóki nie bierze pieniędzy ode mnie. I jeszcze rozśmiesza mnie to, że 99 procent kobiet w PL chce faceta, który zarabia 2 średnie krajowe, gdy powyżej jednej średniej zarabia 20 procent ludzi w Pl, a dwie średnie lub wyżej zarabia 3 procent ludzi.

Gość gość
do 15:48 bo często jest bowiem tak, że umowa jest na najniższą krajową a kasa wielokrotnością wypłacana pod stołem. Częsty przypadek w usługach gastronomicznyych, knajpach sushi, hotelarstwie o wykończeniówkach i budowlance nie wspominając. Także wówczas chłop ma powżej średniej krajowej, oczekiwania baby są spełnione, a że będzie mieć nędzną emeryturę to ją już nie obchodzi.