Gość gość Napisano Listopad 9, 2017 Uważajcie na Marcina Filarowicza! Mieszka on w Legnicy ma około 27 lat choć wygląda na mniej i wykorzystuje to umawiając się z 12 latkami w parku. Jest to grożna chora osoba. Był on leczony psychiatrycznie a od kilku miesięcy wrócił do rodzinnego domu w Legnicy. Policja została już powiadomiona o tym że znów działa tylko że nie wiele to dało (jakiś tydzień temu) Widziałam go wczoraj z koleżanką w parku, miał na sobie tylko płaszcz, biegał po placu zabaw a gdy ktoś wyciągną telefon to Filarowicz uciekł. Moją znajomą pobił bo nie chciała z nim chodzić, ludzie mówią ze zabijał koty i bezpańskie psy dlatego trafił do psychiatryka ale nie wiem czy to prawda. Ktoś tutaj wie coś o nim? Boje się. Nie ma ten osobnik fb ale znalazłam jego IG marcinqwepoi. Po jego zobaczeniu boje się bardziej, Potwierdziło się ze marcin filarowicz nosi przy sobie nóż, najprawdopodobniej mieszka gdzieś w jakimś opuszczonym miejscu w legnicy skoro policja nie może go znależć. Uważajcie na swoje dzieci, Bardzo łatwo filarowicza poznać, jest chudy nosi okulary, ubiera się jak metal, ma kozią bródkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach