Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

JAK GO ODZYSKAĆ

Polecane posty

Gość gość

Witajcie . Mam wielki problem zrobiłam swojemu taką awanture z pretensjami że się na mnie obraził i nie nocuje od miesiąca w domu . Macie jakiś dobry sposób co mam teraz zrobić by go odzyskać ? przepraszałam już i prosiłam by wrócił to ciągle słyszałam daj mi dwa trzy dni na zastanowienie .

Gość gość
odpuść go sobie, a następnym razem naucz się z tej sytuacji, że krzykiem wystraszysz nawet umarłego, za to łagodną rozmową, można rozpalić słońce. to oczywiście przenośnie ale warto zastanowić się bo masz problem sama ze sobą, skoro nie potrafisz załatwić na spokojnie swoich spraw. 🖐️

Gość gość
Od miesiąca nie śpi w domu, pewnie dobrze się bawi z kumplami i panienkami na mieście :D obraził się... Na rękę mu to. A o co sie obraził?

Gość Słodka Paskuda
a o co poszło? Bo może miałaś prawo się wkurzyć a on się uniósł honorem.

Gość gość
wkurzyłam się że poszedł dzień wcześniej o 18 na impreze a wrócił o 7 i jeszcze bezczelnie nie odbierał telefonu nawet znaku nie dał o której będzie . to miałam chyba prawo zrobić mu awanture .

Gość gość
No to po kiego grzyba go przepraszasz i go ciagniesz na chate. Co ty pchasz sie w toksyczny zwiazek. Kolezanko zamiast angazowania kafe do "skoczenia na glowke" , pojdz po rozum do glowy i poszukaj uczciwszego wzgledem ciebie chlopaka. Daj sobie z nim spokoj dla swego zdrowia. Na swiecie jest 7 miliardow ludzi, a ty uganiasz sie za durniem. Warto? Odpowiedz sobie sama na to pytanie. Pozdrawiam Elena