Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Większość polskich facetów ma brudne penisy i te śmierdziele wam wsadzają

Polecane posty

Gość gość

a wy szczęśliwe, głupie kozy, połowa z was ma grzybice, upławy, bakterie, syfy jakies, producenci leków trzepią na was kasiore az miło...do tego wygolicie się jak dzieci na zero bo wasz chłop tak chce i pogarszacie sprawe, kazdy normalny ginekolog wam powie ze depilacja jest szkodliwa, ale gdzie tam...por-nograficzna moda jest wazniejsza , patologia

Gość gość
he he he he he

Gość gość
A skąd masz takie dane o czystośc***enisów? Jesteś prostytutka?

Gość gość
Widać ilu facetów juz przyjęłaś, że znasz dokładnie statystyki w tym temacie. No i przykro ze takich smierdzieli przyciągasz. Jak to mówią swój do swego ciągnie.

Gość gość
Czytając kafe można śmiało powiedzieć to samo o kobietach. Mycie co drugi lub trzeci dzień, zmiana bielizny tak samo. A te, które myją się każdego dnia, są według nich chore, bo zdrowy człowiek się nie poci i nie musi się myć tak często.

Gość gość
Rozumiem, że oceniasz korzystając z własnego doświadczenia. Współczuję. Ja rozumiem, że według ciebie najlepszy jest czysty, zdrowy, szanujący kobiety i nie nakazujący golenia islamista.

Gość gość
dokładne umycie penisa w umywalce zajmuje 1 min wraz z umyciem jąder i o***tu, a wy panie jak często myjecie pipki i dupki?

Gość gość
Gościu z 16:44 bredzisz nikt na kafe nigdy nie pisał że mycie raz dziennie to choroba, to norma mycie powyżej tego to nerwica natręctw A poniżej syfiarstwo

Gość gość
nie wiem kto jest większym śmierdzielem, otóż właśnie wyszłam z fitness clubu i wielkie damulcie walczące o zrzucanie kcal - ani jedna z zajęć grupowych nie poszła pod prysznic. Współczuje pasażerom komunikacji miejskiej albo klientom sklepów, bo z treningu od razu obowiązek polecieć po banana lub serek wiejski.

Gość gość
Mój mężuś jest zawsze czysciutki i pachnący, innych nie miałam. A grzybicę i bakterie o których piszesz mają różne przyczyny. Jesteś zwyczajnie niewychowana.

Gość gość
jak bierzesz z tyłka bezpośrednio do mordy to faktycznie możesz mieć takie wrażenie :D

Gość gość
17:29 nie bredzę. Nieraz tu czytałam, ze człowiek zdrowy się nie poci i nie ma potrzeby myć się każdego dnia.

Gość gość
coś w tym może być - prosaki jakieś bąble u nasady enisa - idzie zwymiotować od tego ;/ tylko Hiszpanie :)

Gość gość
gość dziś dokładne umycie penisa w umywalce zajmuje 1 min wraz z umyciem jąder i o***tu, a wy panie jak często myjecie pipki i dupki? xxxxxxxxxxxxxxx Serio twój facet myje o***t w umywalce? Jak? Pytam poważnie.