Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Jak nawiązać pomowny kontakt?

Polecane posty

Gość gość

Problem jest taki że na początku 1 LO wytworzyłam straszny dystans pomiędzy sobą a klasą. Miałam problemy z jakąś akceptacją w nowej szkole czy jak to sie tam nazywa. Nie odzywałam się do wszystkich. wszystko to trwało od września gdzieś do marca. Bolało mnie to że nie mam z nimi kontaktu ale też nie umiałam go nawiązać. W marcu udało mi się przejść z koleżanką z klasy do sklepu i od tamtego momentu jakoś ten kontakt małymi kroczkami ale ruszył z miejsca. Teraz wraz z początkiem roku wydawało mi się że jest już ok. Dziewczyny same do mnie zagadywały , utrzymywałyśmy kontakt, z jedną dziewczyną zawsze chodziłam na przystanek. To trwało z jakiś miesiąc . a teraz wszystko znowu wróciło do punktu wyjścia. Boli mnie to strasznie bo ja nie mam żadnych znajomych poza szkołą a w klasie jest jak jest i chce miec jakąś kolezankę . I boli mnie też to że one sie cześto umawiają na jakieś spotkania wyjścia wspólne a ja tak jestem na uboczu, i ze Konrad mnie olewa ( chłopak ktory mi się podoba, też z nim nie mam kontaktu , i starłam go nawiązać ) Co robić? Proszę o jak najszybsze i sensowne odpowiedzi.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować