Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martta4567

Strasznie boję sie jezdzic...

Polecane posty

Gość Martta4567

Cześć :) Sprawa jest taka. Kilka dni temu miałam pierwsze dwie jazdy na placyku. Czyli ruszanie , zmiana biegów, slalom, hamowanie... Dostałam mnóstwo zjeb, bo nie mogłam wbić sobie do głowy że sprzęgło jest bardzo delikatne i nie mogę tak szybko go spuszczać... to zrozumiałam dopiero po jeździe, ale boję się jutro iść na następne dwie godziny... Mój instruktor cholernie krzyczy na mnie, nie chce mi się płakać ani nic, ale czuję się tak jakbym była głąbem, a przecież nigdy nie jeździłam tak naprawdę... Co mam zrobić? Jak pokonać ten strach?

Gość gość
Zmień instruktora jak ci nie odpowiada. Ja też nie umiałem jeździć na początku. Nauczyli mnie. Na drugiej godzinie jak wyjechałem z instruktorem na miasto, to też mnie zjebał, bo popełniałem błędy. Nie jesteś głąbem. Nauczysz się, ale jak ci nie odpowiada instruktor, to zmień na jakiegoś milszego, bo w nerwach to nie nauka. Pamiętam, jak sam się stresowałem na początku i bałem.

Gość gość
ja 2 lata po zdaniu prawka bałem jeździć a jestem chłopem zmień instruktora

Gość gość
a i jeszcze oddaj swoje lęki jezusowi

Gość gość
nie mogę zmienić instruktora,temu już wylizałam siusiaka i nie będę eksperymentować z kolejnym

Gość Martta5667
Żałosny podszywie, jak nie masz nic ciekawszego do powiedzenia to się nie udzielaj, marnujesz tylko czas. ;) Dziękuję za rady. Chciałabym zmienić instruktora, ale to nie takie proste... W tej szkole jest tylu kursantów, że jeśli miałabym zmienić instruktora to tylko poprzez wymianę z innym kursantem, który ma jazdy z innym prowadzącym. Krótko mówiąc, musiałabym znaleźć osobę, która jest równie niezadowolona, a wiem że takiej osoby chyba nie ma.

Gość Martta5667
I jeszcze ci powiem,żałosny podszywie,że ja siusiaków nie liżę ale lubię być lizana i jak chcesz to dam ci namiary na siebie pod warunkiem,że masz książeczkę sanitarno epidemilogiczną:-)

Gość gość
Możesz zmienić instruktora, tylko będziesz musiała pewnie poczekać aż będzie miał wolne godziny.

Gość Martta5667
Nie mogę zmienić instruktora bo z tym się już zaręczyłam :-(

Gość gość
Przed kursem na prawo jazdy strasznie się bałam i w mojej głowie kłębiło się wiele myśli o d tego, że nie opanuję samochodu i tym podobne. Dopiero po jak poszłam na kurs do tej szkoły jazdy www.szkolyjazdypzm.pl i moje lęki się skończyły. Instruktor wszystko mi wyjaśnił i z lęki przed jazda zrobiła się pasja - zdałam za pierwszym razem.