Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nagi gość

Czy związek z 17 lat młodszaą dziewczyna ma sens

Polecane posty

Gość Nagi gość

Czy to ma sens ja mam 39 podwójny rozwodnik ona 22 i bardzo tego chce Tylko czy to ma sens i czy może przetrwać? Nie leci na kasę bo jej nie mam

Gość gość
A podoba ci sie?

Gość Nagi gość
Raczej tak chociażby dlatego ze młoda i szczuplutka Tylko pytanie kiedy stwierdzi ze jednak za stary jestem

Gość gość
Jak jest chetna to korzystaj, za pare lat dorosnie, zmadrzeje, i juz jej nie zobaczysz. Chyba ze zdazysz ja uwiazac do siebie dziecmi i kredytami, wtedy zostanie, ale nie bedzie szczesliwa.

Gość gość
Na to ze szczupla to radzilabym nie patrzec, bo jest w wieku w ktorym powoli zaczyna zwalniac metabolizm. Od siebie moge dodac, ze mam 20 lat i w zyciu nie umowilabym sie z chlopaczkiem w moim wieku. Musi byc minimum 10 lat starszy. Takze moze ona ma takie same preferencje

Gość Nagi gość
Twierdzi ze rówieśnicy nie dorośli do niej

Gość gość
Bo taka jest prawda, ja czuje sie tak samo. Jakbym wpadła do podstawowki, a nie rozmawiala ze studentem. Teraz chłopaczki są egoistami i wiecznymi Piotrusiami. Zero manier/opiekunczosci etc

Gość gość
jeśli ona tak twierdzi i chce 40 letniego pryka to sama jest strasznie nie dojrzała i tyle w temacie, widać ojca jej brakuje, bo normalna kobieta nigdy by sobie nie wzięła prawie 2 razy starszego faceta młoda i głupia, takim nie trudno w głowie zawrócić, za 5 lat będzie się wstydziła tego że z takim kręciła

Gość gość
i tu bys sie zdziwil bo u mnie 90% odpada na starcie ;) chociazby przez takie teksty sczeniackie jak twoje

Gość gość
A daleko macie od siebie ?

Gość Nagi gość
10km tylko jest problem bo ja mieszkam z inną i ona o tym wie

Gość gość
Ja wyszłam za mąż za faceta 26 lat starszego ode mnie, ale on był wolny i nie miał zobowiązań, bab na boku i tym podobnych spraw. Dzieci miał już dorosłe, z żoną był rozwiedziony. Ale widzę, że u Ciebie sytuacja jest inna - nie zdecydowałabym się na jej miejscu, mówiąc szczerze.

Gość Nagi gość
ślubu nie mam dzieci też nie

Gość Nagi gość
Odpowie ktoś jeszcze?

Gość gość
Ona jest młoda,niedojrzała.Podrośnie zmądrzeje to poszuka innego.Znam wiele związków zawartych w bardzo młodym wieku i większość się dawno rozpadła!

Gość gość
Co za patola. Stary pryk szuka młodej cipci do bzykania a mieszka z inną... Kijem przez szmate bym cie nie tknela fuuu

Gość gość
Gościu nie mam nic do związków z sporą różnicą wieku,ale po twoich, widzę ze jesteś nie dojrzały i zrujnujesz małolacie psychikę i życie