Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chyba zrodził mnie.

Polecane posty

Gość gość

Mój laptop zepsuł się, więc przed pracą chwyciłam laptopa męża,który nie wylogował się z fb. Napisała do niego jakaś kobieta czy jest, już mia lam odpisać że meza nie ma Ale zauważyłam ciekawą wymianę zdań. -Część zauważyłam Cię na ostatnim spotkaniu. Może kawa po pracy ? - Po pracy kolacja z żoną ;) -Jestem nowym kąskiem do poznania a żonę już znasz - Hahaha miłego wieczoru jeszcze kilka wiadomości od niej. Myślicie że do czegoś doszło? Znajomość poszła dalej ?

Gość gośćchoc
Jeszcze nie ale takie suuki zrobia duzo zeby miec to czego chca i zwykle to osiagaja.wiem bo sama taka bylam.

Gość gość
Myślę ze zdradza.

Gość gość
Nie sadze ze zdradza. W końcu ma dużo do stracenia a ona może tak tylko prowokuje.

Gość gość
napisz piz.... zeby sie odpieprzyła. Twoj mąż jest póki co wporzadku ale nie wiesz ile da rade sie opierac? niektore su ki sa zdolne do wszystkiego

Gość gość
Czy ma dużo do stracenia ? Ma tylko mnie, o dziecko staramy się ale cos nam nie wychodzi. W niedzielę często dzwonił mu telefon. Dzisiaj weszłam na fb i jestem załamana. Wstawię Wam wiadomości -Jak w piątek przestawiales prezentacje to aż mi mokro było, jesteś taki podniecający -Twoje perfumy są takie męskie ( kolejna wiadomość od niej) - A dziękuję moja żona ma dobry gust - myślę ze mam lepszy -Wątpię - Wątpisz w zrobieniu najlepszego loda na świecie? -Również wątpię - nie wiesz co tracisz - Dobranoc - jest dopiero 22 -Wiesz gra wstępna, gorący seks przed snem trochę trwa -Oj ja bym sie zajęła tylko Tobą - Moze lepiej pracą? Lepiej na tym wyjdziesz. Co ja mam o tym wszystkim myśleć?

Gość gość
A bzykał Cię wczoraj ?

Gość gość
Twoj maz autorko jest wobec Ciebie w porzadku. Przynajmniej to wynika z wiadomosci

Gość gość
Ale na Twoim miejscu ta suke ustawilabym i to konkretnie. Co za d*********.

Gość gość
Twój mąż narazie jest w porządku, udaje niedostepnego, ale niepokojace jest to że wchodzi z nią w ogóle w dyskusję, to znaczy ze to go pociąga