Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sądzicie o ludziach którzy na fejsie chwalą się kupionymi samochodami autami

Polecane posty

Gość gość

I zakupami np butami. Mam na fejsie znajomych którzy non stop wystawiają na fb to co sobie kupili. Np ostatnio zrobili remont domu i wystawili foty całego domu. Jak kupili auto to wystawili auto. Mają wspólny profil i chwala się też jak np ta znajoma kupi sobie buty czy torebkę. Dla mnie to jest słabe ale może się nie znam. A co wy o tym sądzicie?

Gość gość
Jeszcze się z tym nie spotkałam. Ja takich znajomych nie mam, co najwyżej jakieś fotki z urlopu, psów, kotów, czasem dziecka. Raczej z umiarem, ale wiem, że niektórzy chwalą się wszystkim jak leci. Upiecze ciasto, ugotuje zupę i zaraz fotka na fb ☺

Gość gość
Nie mam z tym problemu. Jeśli nie podobają mi sie treści, które ktoś wrzuca na portal, to go blokuję i tyle. Widocznie czują taką potrzebę.

Gość gość
A ja w ogóle nie mam fejsa i oszczędzam sobie nerwy od takich zyebów :-D ...co do ich zachowania to jest serdecznym zaproszeniem dla miłośników cudzego mienia tzw. złodziei czy inaczej polityków ,,opozycji" ;-)

Gość gość
Uważam że niech robią co im się podoba :P

Gość gość
Niedługo będą wrzucały foty podpasek, tamponów i brudnych majtek żeby się podzielić z całym światem swoimi ,,problemami" :-D

Gość gość
ja nie mam takich znajomych, więc nie mam takich problemów :)