Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do kiedy w łóżeczku

Polecane posty

Gość gość

Witam Ile wasze dzieci miały gdy przeniosły się z łóżeczka na zwykłe łóżko Jak poznaliscie że to już ten czas

Gość gość
Do 21go miesiąca. Po prostu juz rzadko używane było i w nocy i tak wychodzil.z lozeczka i przychodzil do mnie na karmienie.

dopóki się mieściły:-) jak już miały kłopoty z okreceniem się to szliśmy kupować "dorosłe" łóżko;-)

Gość gość
Dziękuję za odpowiedzi :-)

Gość gość
Jak dziecko skończyło 2 lata to kupiliśmy łóżko z wyższymi brzegami, bo w łóżeczku miało już problem z okręcaniem się i bardzo go to denerwowało.

Gość gość
A nie byliście się że dziecko spadnie bo mój tak się kręci że lata po całym łóżeczku i niskie barierki nic by nie pomogły no chyba że z tego wyrośnie. Taką mam nadzieję

Gość gość
Dlatego mój spał długo w łóżeczku. Jak spał nawet ze mną to przeskakiwał w nocy przeze mnie i lądował na podłodze, koce podkładałam, duże misie a on dalej skakał.

moje dziecko do tej pory czasem śpi na podłodze gdy spadnie z łózka, zauważyłam że jak jest gorąco (najczęściej latem) to spada;-) dlatego przy łóżku ma gruby wełniany duzy dywan który amortyzuje upadek..

Gość gość
Mój synek śpi od 14 miesiąca w łóżku z barierkami. Też się bałam że będzie spadał bo strasznie się kręcił w łóżeczku ale na szczęście nie.