Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moi rodzice zaciagneli watpliwy kredyt i teraz...

Polecane posty

Gość gość

Maja okolo 50 000zl do oddania - zwykli, szarzy udzie. Koles grozi wiezieniem. Nieznam szczegolow, bo ciezko sie z nimi rozmawia. Jestem wypompowana psychicznie! Boje sie ze cos im sie stanie.

Gość gość
Wątpliwych kredytów nie udziela pod nic, umowa jest pod jakiś zastaw. Rodzicom nic się nie stanie w sensie fizycznym bo kredytodawcy(czyt. złodziejowi) zależy wyłącznie na zysku. Stracą zapewne wszystko co mają i na tym się skończy. A do więzienia jeśli już to sąd kieruje a nie jakiś "koleś". Sądy doskonale wiedzą że praktyki takich "kolesi" są nieuczciwe i prędzej on do więzienia trafi niż twoi oszukani rodzice. Jak chcesz przeciwdziałać tej sytuacji to musisz mieć umowę którą podpisali rodzice i zgłosić do urzędu ochrony konsumentów.

Gość gość
Jak oni sami nie chcą sobie pomóc,to Ty nic nie zrobisz.

Gość gość
A gdzie rodzice wzięli ten kredyt ? W banku, w chwilówce, od prywatnej osoby ? kim jest "koleś" ?

Gość gość
W banku nie grożą nikomu więzieniem. Wzięli pewnie pożyczkę od jakiegoś szemrańca na bardzo wysoki procent i horrendalne odsetki i teraz z tysiąca zł zrobiło się 50 tys. Tak przecież wyglądają tego rodzaju "kredyty".

Gość gość
W Ambergodl nakradli miliony i jakoś synalek Tuska do dziś chodzi bezkarny. Wesoła Hania Gronkowiec-walcowa zrobiła aferę na miliardy zł i nawet na przesłuchania sobie nie chodzi. Mam nadzieję, że Twoi rodzice wzięli wielomilionowy kredy to wtedy nic im się nie stanie. Im wyższa kwota tym człowiek bardziej bezkarny. Ale jeśli wzięli batonik z pułki sklepowej to mogą trafić nawet do aresztu. Oooo., do błahych "przestępstw" to policja i prokuratury sa bezlitosne.

ja z trolowanie w internecie dostałem 4 miechy do odsiadki a oni kradną miliony, oszukują ludzi, eksmitują na bruk i nic...

Gość gość
Niestety za głupotę trzeba płacić,nieraz słono,natomiast rasowy złodziej i oszust, nieraz dobrze wie jak się bronić!!!