Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wpływ sytuacji finansowej na związek.

Polecane posty

Gość gość

Zarabiam łącznie około 4700 netto, niestety nie jestem zadowolony z takiej pensji. Mam dość odpowiedzialną pracę, po prostu taki zawód. Czy przeszkadzałoby Wam, gdyby Wasz partner tak zarabiał? Ile waszym zdaniem powinien zarabiać ktoś, kto skończył 30 lat

Gość gość
Kiedyś to była bardzo dobra pensja, jednak dzisiaj ludzie zaczynają z takimi zarobkami. Można za to przeżyć, ale bez jakiś wygibasów w postaci rozrywki wszelakiego rodzaju.

Gość gość
To bardzo dobra pensja o której większość Polaków nie może nawet zamarzyć. Szukaj partnerki, która będzie zarabiać tyle co ty bo inaczej związek nie wytrzyma próby czasu. Pamiętaj: goń goło/dup/ców!

Gość gość
Koszty życia w związku: - kolacja 3 razy w tygodniu - 100zł x 3 x 4=1200 zł, - kino raz w tygodniu - 50 zł x 4=200 zł - utrzymanie mieszkania 2000 zł - samochód: 1200 zł, - weekend za miastem: 1500 zł Razem: 6100 zł. Nie stać Cię na związek, sorry

Gość gość
3050 zł on, 3050 zł partnerka - stać go. Jeszcze na piwo stawczy

Gość gość
gość dziś Zarabiam łącznie około 4700 netto, niestety nie jestem zadowolony z takiej pensji. Mam dość odpowiedzialną pracę, po prostu taki zawód. Czy przeszkadzałoby Wam, gdyby Wasz partner tak zarabiał? Ile waszym zdaniem powinien zarabiać ktoś, kto skończył 30 lat x Za mało na związek z Kobietą. Skup się na Sobie. Facet 30 lat to powinien tak minimum 6k zarabiać. Reszta to nieudacznicy sorry... Nawet na waciki by mi nie starczyło...

Gość gość
11:30 To zarób sobie sama kilka razy tyle, skoro uważasz, że nie wystarczyłoby na waciki. Dużo ludzi zarabia mniej, chociaż twoja pensja nie jest 'szalona' to szukaj przynajmniej normalnej dziewczyny, a nie kury domowej, która będzie chciała na tobie żerować :/

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
a wiekszosc zyje za max 1400 na reke... ludziom to sie w d....ach poporzewracalo

Gość gość
Zarabiasz mało, ale jeszcze jest szansa, że zaczniesz zarabiać więcej. Głowa do góry;)