Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy moge porozmawiać tu z mamami które nie wiedzą kto jest ojcem ich dziecka

Polecane posty

Gość gość

Mam 27 lat. Moja historia jest stara jak świat. Na studiach byłam na Erasmusie i po prostu dobrze się bawiłam. Nie wiem kto jest ojcem mojego dziecka, bo byłam parę miesięcy w Portugalii a nie miałam potem ani ochoty ani pieniędzy aby jeździć po Europie i szukać ojca mojego dziecka. Rodzice byli bardzo rozczarowani. Tata płakał, mama była troszkę bardziej wyrozumiała. Mam więc 4 letniego synaka, widać po nim że nie jest z Polski bo ma ciemniejszą karnację. Dzięki Bogu mogłam wrócić do rodziców i mieszkam u nich. Pracuje na pół etatu, mały chodzi do przedszkola za które płaci moja mama. Największy problem to zaściankowe myślenie polskich facetów. Mimo iż jestem bardzo ładna to jednak nik nie chce potraktować mnie poważnie z powodu dziecka - a kto błedu nie popełnił kiedyś? To jest jakiś koszmar! Na zachodzie tego się nie doświadcza, jestem strasznie zawiedziona że faceci sa bardzo niedojrzali. A mam przecież dużo zaoferowania od siebie. Tyle z mojej strony. Jakie wy macie problemy? Społeczeństwo u nas jest tragicznie wg mnie,

Gość gość
Niestety autorko zgodze sie. Polscy faceci maja wygania z d**y i nic nie daja od siebie.

Gość gość
A ty jaka byłaś w czasie studiów -dojrzała?

Gość gość
2/10 Jakiś prawiczek z obsesją na punkcie tego co studentki robią na erazmusie. Było już 100x w różnych wariantach