Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to normalne, że w początkach związku

Polecane posty

Gość gość

facet często prosi o zdjęcia i pyta w co jesteś ubrana?

Gość gość
czuję się z tym niekomfortowo

Gość gość
Zbok

Gość gość
A jak ma sobie ciebie wyobrazic ?

Gość gość
Pytał się już, czy golisz?

Gość gość
przecież pamięta jak wygladam, ma moje zdjęcia np z wycieczek, wysłałam mu pare selfi też, a on co dwa dni chce jakieś zdjęcie

Gość gość
nie mieszkamy razem, nie widzimy się codziennie, no ale ja generalnie nie lubię sobie robić zdjęć i bron boże w jakichś pozach;/ dla mnie to kicz i tandeta

Gość gość
Zbok, coś z nim nie tego może ma 16lat i sobie Ciebie wyobraża podczas... :-O

Gość gość
faceci są bardzo wizualni i ....nie lubię tego

Gość gość
załóż sobie snapchata na komórce to jest taka fajna aplikacja do robienia róznych foci. Mozesz wymieniac sie fotakmi ze znajomymi snap sam ci pokaze kto z twoich znajomych ma tez snapa po nr tel znajdzie i mozesz strzelac foty z podpisem np robie nalesniki i smieszna mina, dodatkowo snap zmieni ci twarz w sensie dostawi uszy kotka albo zrobi kocie wasy i wiele innych fajnych przerobek jesli tylko chcesz podpisy tez sa swietne literki tancza rozmywaja sie mrygaja itp swietna zabawa. Kiedys myslalam ze to kicz ale niesamowicie mnie to wciagnelo. a jak zalezy ci na facecie i on lubi zdjecia to to jest boski pomysl naprawde zapytaj kogos kto ma snapa jakie to fajne

Gość gość
nie jest normalne zerwij z tym zboczeńcem

Gość gość
Chyba tak. Mój już teraz mąż, pracował za granicą i nie było go 6tyg.chcial co chwilę zdjęcia. Kiedyś poprosił mnie o nagie. Ale odmowilam. Po pierwsze nie byłam co do niego pewna, bo to początki były a różnie to bywa, a po drugie nie lubię tego. Goła to może mnie na żywo oglądać :)

Gość gość
12.30 Hahha no nie. To aplikacja dla dzieci. Inteligentni ludzie nie robią sobie uszek i wasow. Boże jakie to żałosne jak widzę koleżanki w moim wieku i na fb wystawiają snapy. Żenada na całego. W rozwoju się cofaja jak dla mnie.

Gość gość
aha czyli jak ja mam dziecko swoje i bawie sie z nim i wstawiam zdjecia jak skacze na pilce razem z dzieckiem to tez cofanie w rozwoju a jak wstawie na fb zdjecie z uszami kota czy cos to wiem że moi znajomi sie z tego posmieja i lepiej jest wywolac na czyjejs twarzy usmiech niz jakbym wstawila zdjecie w merolu za 500 tys ubrana w michaelacorsa od stop do glow z podniesiona glowa. sory. to nie jest cofanie w rozwoju tylko robienie czegos dla zabawy. a faceci nie lubia nadentych nudziar.

Gość gość
tu autorka: ja się nie smieję z twojej propozycji, to ktoś inny

Gość gość
Nie porównuj zabawy z dzieckiem, do robienia z siebie kota czy Lisa. Oni się nie śmieją bo to śmieszne, tylko z ciebie bo to żałosne...

Gość gość
a może faceci się wypowiedzą... myslę sobie, że to jest traktowanie kobiety jaki towaru

Gość gość
14.35 też mi się tak wydaje. Uważaj, on może chcieć od Ciebie tylko seksu, kojarzysz mu się z jednym

Gość gość
gdybym jeszcze była jakąś seks bombą... jestem zwyczajna nie jestem przyzwyczajona do takiego zachowania

Gość gość
To jest normalne, tak uważam. U mnie tez tak było, mój facet mnie kocha i jeszcze teraz czasem chce gołą fotę jak się dłużej nie widzimy.A jesteśmy już kilkanaście lat małżeństwem.

Gość gość
Powinien pamietac nie tylko twe ciało ale i jego zapach.

Gość gośćść
a mój narzeczony nie ma telefonu, więc nawet gdybym chciała to mu nie mam na co zdjęcia wysłać :D

Gość gość
jestem chyba dziwną kobieta bo nie lubię robić sobie zdjęć, nie uwazam że wychodzą atrakcyjnie