Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niskie zarobki u kobiety

Polecane posty

Gość gość

Czy kobieta, która zarabia 1500 netto może mieć faceta? Czy od razu na swoje zarobki jest przekreślona? Chodzę na randki i kiedy pada pytanie ile zarabiam i facet się dowiaduję, to przeważnie jest tak, że do drugiej albo trzeciej randki nie dochodzi.

Gość gość
Jesteś mało ambitna, jeżeli nie chcesz zmienić pracy. Dlaczego trzymasz się kurczowo jednego stanowiska, zamiast próbować coś zmienić?

Gość gość
Dla mnie wysokośc zarobków nie ma znaczenia ale rodzaj umowy o prace już tak. Bo w razie ciąży i macierzyńskiego albo kobieta ma świadczenia albo jest całkowicie na utrzymaniu męża. Chociaż jest teraz 500plus to już coś i mniejszy problem niż kiedyś.

Gość gość
jakie to romantyczne...kocham Cię jeśli masz umowę o pracę..... buahahahha

Gość gość
oczywiście. Pracuję w bibliotece, a tam kokosów się nie zarabia i mam bardzo atrakcyjnego męża.

Gość gość
Kobieta która nie zarabia przynajmniej te marne 5.000 PLN nie jest dla mnie partnerką do zeiązku. Ja zarabiam prawie 10.000 PLN.

Gość gość
Ja 15 000 netto.

Gość gość
Jak ktos mieszka na go'wnianej wsi na Lubelszczyznie to nie ma co oczekiwac wyplaty wiekszej niz najnizsza krajowa

Gość nie jadam fastfoodów
ja skreślam panny jedynie za c***jowy charakter i za głupote, reszta nie jest aż tak istotna

Gość jestem kajtek
ambitna baba to same problemy w związku, dla mnie ważne aby była ciepła i rodzinna, oraz aby nie paliła i nie chlała, inne rzeczy są do negocjacji, a ile zarabia to jest najmniej istotna sprawa, niestety dla bab to ile zarabia facet jest zawsze #1, przykre

Gość gość
gość dziś jakie to romantyczne...kocham Cię jeśli masz umowę o pracę..... buahahahha Zgłoś z babami jeszcze gorzej, kochają gdy facet zarabia 5000+

Gość gość
Tak zarabiasz 10000 w twoich snach.

Gość gość
Jeśli tak facet wybiera kobietę, to ja takiego kogoś nie chce.

Gość gość
baby tak wybierają facetów teraz, od kwoty netto, co za syf

Gość gość
Prawdziwa kobieta powinna byc w stanie utrzymac rodzine na odpowiednim poziomie!

Gość gość
Możesz mieć faceta, ale nie myśl, że zarobki będą całkiem bez znaczenia. To raczej działa tak, żę jeśli mężczyzna się zakocha, to spróbuje zaakceptować ten fakt i jakoś się dostosujecie. A do mądrali, którzy każą zmieniać pracę: wszystko fajnie, ale to trwa. Ja mam lat 45, zarabiam nieźle jak na Polskę, ale to nie było tak, że się urodziłam taka mądra - miałam okresy niskich zarobków, nawet bezrobocia, a decyzja o zmianie pracy/dokształceniu się też swoje kosztowała - sukcesu nie osiąga się w jeden dzień i po drodze nigdy nie wiadomo gdzie się w życiu wyląduje.

Gość gość
Jesteście wszyscy p******i jeśli patrzycie tylko na zarobki partnera. Świat się kończy, miłości już nie ma:( Kiedyś to facet zarabiał na utrzymanie domu , kobieta zajmowała się domem i wszystkim dobrze się żyło. Fakt że facet nie musiał tyrac wtedy na zbytki , tak jak dzisiaj. Bo każdy w rodzinie (dzieci) musi mieć tel komórkowy, laptopa , markowe ciuchy itd. Wtedy życie było łatwiejsze bo prostrze , były też wartości i istniała miłość i staranie o zwiazek. Nienawidzę tych czasów w ktorych przyszło mi żyć

Gość gość
Ktoś kiedyś powiedział, ze im dłuższe nogi, tym mniejsza może być pensja u kobiety i coś w tym jest. Wielu mężczyzn świadomie chce, żeby ich partnerki zarabiały sporo mniej, bo wtedy oni się czują bardziej dowartościowani. Moja szefowa jest samotna i chyba dlatego, że zarabia na rękę sporo ponad 10 tys, a to onieśmiela wielu kandydatów do jej ręki. Boją się, że zostaną potraktowani przez otoczenie, jako utrzymankowie, a szefowa naprawdę fajną babką jest i podoba się mężczyznom.

Gość też znam ten ból
gość wczoraj zgadzam się, obecne czasy to jakieś nieporozumienie, ale nieograniczona chciwość doprowadzi ten świat do upadku

Gość gość
00 12. Zgadzam się:( szkoda że takie czasy są. Tylko pieniadze się liczą:(

Gość gość
najlepiej być kurą domową na utrzymaniu męża-żałosne

Gość system upada
od początku świata do tej pory rola tz. gospodyni domowej i matki ( jak to nazywasz "kury" ) była bardzo ceniona, ale wam babom odpíerdala palma i nagle chcecie się "karierować", zarabiać aby kupować mase gòwna made in china, ciuchów i 1000 par butów, oraz kosmetyków aby wyglądać "lepiej", jeździć po egiptach i dawać doopy ciapatym, i być wolne i swawolne, zamiast wychowywać dzieci i dbać o dom, upada sprawdzona od wieków formuła gdzie wszystko po prosty działało, więc teraz stracicie wszystko

Gość gość
23 33. Mi nie odpiwrdala. Chciałabym żeby było jak dawniej:(

Gość gość
Autorko, oczywiście :)

Gość gość
gość dziś jesteś jedną z niewielu, większość ma ten dawny sprawdzony schemat w doopie, a są nawet takie durne że same sobie robią dziecko w klinice, totalna patologia

Gość gość
Polecam konkurs na www.igortreneronline.pl. Można i wypięknieć i zyskać dziesięć tysięcy złotych na własne przyjemności :)

Gość system upada
Facetom juz odpier/dolilo. Chcieliby tylko lezec*****erdziec i miec sluzaca, ktota im zarcie pod ryj poda, posprzata po leniu, doopy da, a len bedzie lezel i pierdzial. Go/wno warte chlopy, ch/oj z nich pozytku. Do niczego sie nie nadaja, jeszcze wymagaja, zeby kobiety mialy wysokie zarobki, zeby sami sie nie przemeczyli ani w pracy ani w domu.