Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mozna dorabiać jakoś w domu?

Polecane posty

Gość gość

Mam dość ciężką sytuację i szukam sposobu na dorobienie, czy macie coś poleconego?

Gość gość
Czy w ogóle da się zarobić coś w ten sposób?

Gość Teppic No4
Oczywiście że się da, pytanie co ty UMIESZ, żeby to wykorzystać w celu dorobienia. Ja np tłumaczę filmy.

Gość gość
Ja na tym zarabiam i dzięki temu potrafię się utrzymać studiując i wychowując dziecko

Gość gość
W zasadzie nie mam jakiś specjalnych zdolniści, lubię za to pisać opowiadania

Gość Teppic No4
To, co lubisz, a to, co umiesz, to dwie różne sprawy. Jeśli nie masz talentu do pracy to nieważne, czy w domu czy w pracy siedzisz. I tak nic pożytecznego nie zmalujesz. Skup się na tym, co jest potrzebne a co robić umiesz. Ostatecznie zostaje łóżko.

Gość gość
Można. Jeśli masz laptop, internet i tel to jak najbardziej. Ale trzeba też pracować :-). Każdy coś umie. I na tym można zarobić. Jeśli chcesz to napisz do mnie na priv. Mam na pewno dwie propozycje. top-idea@wp.pl

Gość gość
zarabiaj na s/h/o/w/up,t/v rob nagie pokazy dla napalonych panow, niezla kase dziewczyny z tego wyciagaja, nie musisz pokazywac twarzy, nikt cie nie rozpozna, wazne ze bedziesz pokazywala swoje nagie cialo, oczywiscie dziewczyny decydujace sie na pokazywanie twarzy zarabiaja wiecej