Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie ma dzieci nie ma emerytur

Polecane posty

Gość gość

nie ma dzieci nie ma emerytur ty robisz na emeryturę sąsiada i dopiero twoje dziecko będzie robiło na twoje emeryturę albo dziecko sąsiada tak to działa w polsce i w Niemczech oni nie chca robic dzieci pomimo wysokiego kindergeld to merkel musiała wpuscic muzułmanów ten proces zaczoł juz w laatach 70 a chiny zabroniły aborcji japonia także sie zmniejsza za 100 lat będzie ich tylko 50 z 150 milionów

płacę składkę emerytalną dla siebie to, że ZUS mi ją kradnie, to mnie nie obchodzi nie interesują mnie zajęcia złodziejskie

Gość gość
Do 14:30 zapomniałaś jeszcze dodać do twoje podatki idą na dzieci tych co rozmnażają się jak króliki

składka emerytalna idzie na emerytury, nie na dzieci cały system finansowy państwa stoi na łbie, wszystko się wali a rząd każe dzieci robić chory rząd, chory kraj trzeba robić swoje i nie dać się zwariować, w końcu wszystko kiedyś mija, nawet najdłuższa żmija...

Gość gość
naiwna jestes myslisz ze jak dajesz do zusu to emerytura nalezy jak psu buda i tu sie mylisz bedziesz miała ale nie 2 tys ale 1 tys bo nie ma dzieci z kturych wyrosna robotnicy chyba ze polacy pujda jak niemcy i zaczna sprowadzac muzułmanów

Gość gość
Niemcy będą pracować do 70 roku życia, aby wystarczyło pieniędzy na zasiłki dla islamistów

Gość Teppic No5
Nikt rozsądny nie polega na ZUS w kwestii emerytury.

Gość gość
bo na jednego emeryta jest 4 robotników a za 20 lat będzie o wiele wiencej dziadków niż robotników i i 2 robotników na jedego dziadka jest jeszcze inne wyjcie po 60 eutanazja jak wam sie nie chce robić dzieci

Gość gość
nie ma dzieci nie ma emerytur, proste

Gość gość
A jak ja mam dwoje dzieci to dostanę podwójną emeryturę? :D

Gość gość
Renta nie zalezy od ilosci dzieci w danym kraju, tylko od ilosci ludzi, ktorzy na swiadczenia emerytalne placa, czyli maja legalne caloetatowe zatrudnienie. Im wieksze bezrobocie, tym gorzej dla systemu rent, nawet gdyby kazda rodzina miala po 10-oro dzieci.

Gość gość
Szkoda, bo bym se strzeliła jeszcze jedno dziecko, albo adoptowała :D

Gość gość
bezrobocie zawsze można zlikwidować a czemu Chińczycy zakazali aborcji bo więcej maja dziadków niż młodych do roboty trzeba myśleć przyszłościowo

Gość gość
W Chinach codziennie przeprowadza sie ok. 30 000 aborcji. Nie ma zadnych zakazow. Jedyna kontrola aborcji, ktora chinczycy probuja wprowadzic, odnosi sie do plci usuwanego plodu. Problem Chin polega na tym, ze usuwane sa glownie plody zenskie, w zwiazku z czym przewaga rodzonych dzieci plci meskiej rosnie.