Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bójki uliczne

Polecane posty

Gość gość

Był tu niedawno taki temat że facet zostawił kobietę i uciekł jak zaczepiło ich kilku dresów, stąd moje pytanie kiedy ostatnio braliście udział w bójce? Bo jak nikt nigdy nie brał to skąd ma wiedzieć jak się bronić.

Gość gość
Wszyscy krytykowali gościa że taka pipa, a co jak on nigdy nikogo w życiu nie uderzył?

Gość gość
Ja mam koło 40 ostatnio z 20 lat temu dałem komuś w mordę, ale za gnoja to często bo mieszkałem w nieciekawej dzielnicy, wiem że potrafię przy(pier) dolić :)

Gość Teppic No4
Od 17. roku życia nie musiałem uciekać się do przemocy na ulicy, czyli będzie 15 lat. Nie wyglądam na ofiarę, więc mnie nie zaczepiają, ale ucieczka wcale nie jest złą opcją. Więcej - jest zalecana, o ile, właśnie, nie trzeba bronić bliskich.

Gość gość kotarba
Ja od najmłodszych lat. Ile połamałem, szczęk i nosów to powaznie nie wiem, bo straciłem rachubę. Kiedyś co chwile się biłem i nigdy jeszcze nie przegrałem, a solów zaliczyłem lekko 50 z tego ze 20 takich powazniejszych z bramkarzami, albo różnymi innymi koksami, alfonsami itd. Dziś mam w Katowicach szacunek i do dziś do większości klubów wchodzę za darmo. Ale swojego czasu jeździła za mna brygada z maczetami i kijami, wjechali mi na jedno mieszkanie z drzwiami, na szczęście mnie tam nie było :) Także różnie to było.

Gość gość
A teraz kobiety chcą uległego pieska z różową kokardką w domu, co zmywa pierze i sprząta, z kumplami nie wyjdzie bo nie może, a jak ma jej bronić to ma się nagle zmienić w rodwailera.

Gość Teppic No5
A co za problem najpierw pozmywać naczynia, a potem spuścić wp*****l na ulicy? :D

Gość gość
Napewno bym bronił swojej kobiety przed kilkoma dresami, ale jak bylbym sam to jedynie złamać pierwszemu szczękę i uciekać, to nie te czasy gdy się wychodziło na solo, teraz debile cię zadzgają od razu.

Gość gość
No problem, bo prawdziwy facet nie da się wziąć pod pantofel, a pipka pantoflarz nie da nikomu w morde

Gość gość
Mam 23 lata i nigdy się nie biłem