Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

patryk333

Problem z ojecem

Polecane posty

Witam wszystkich. Nazywam się Patryk, mam 14 lat, mam brata, mieszkam z babcią, dziadkiem, mamą, bratem i tatą. Chciałem się dowiedzieć co mam robić po tej sytuacji która dzisiaj miała miejsce. Zatem mój tata od 2 miesięcy nie pracuje. Mianowiecie ma problemy z alkoholem i nie tylko. Leży cały dzień w łóżku i nic nie robi, bardzo jest mi żal mojej mamy, że musi to wszystko znosić bo tylko ona pracuje w tym domu zarabiając miesięcznie 1700 zł. Lecz to nie cały mój problem. Wczoraj mój tata o godzinie 17 wyszedł z domu mówiąc, że będzie za nie całą godzine. Gdy sie obudziłem do szkoły to go dalej nie było. Poszedłem do szkoły martwiąc się o niego i gdy przyszedłem do domu wziął mnie do pokoju wyciągając z pod telewizora AMFETAMINE w woreczku strunowym. Przeraziłem się bo 2 dni temu mi mówił, że gdyby miał przy sobie amfe to by sobie z chęcią wciągnął. Dość, że pije, nie pracuje to jeszcze bierze narkotyki to jest dramat. Powiedział, że jeżeli komuś powiem to mnie zabije, po prostu mnie dopadnie. Wiem jeszcze, że ma tą amfetamine pod telewizorem cały czas i że poszedł przed gdzieś z kolegą. Prosze pomóżcie mi bo ja już nie wiem co mam robić. Cały się trzęsę. Prosze ludzie pomóżcie mi co ja mam robić...

Gość gość
Niech się zachleje i zaćpa. Nie przejmuj się.