Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaplakanasmutna

Zaszłam w ciaze ze sponsorem ktory mnie upokorzył

Polecane posty

Gość gość
Nie umowie sie z nim bo on zmienil numer :( Znam tylko tablice rejestracyjne.

Gość gość
Szmata upokarza się sama

Gość Zaplakanasmutna
To wyzej to ja autorka ehhh :(

Gość gość
Nazwijmy rzeczy po imieniu. Autorka jest d***** i zaszla w ciaze z klientem. Co zrobi? Urodzi dziecko i je bedzie.utrzymywac i wychowywac sama. Klient nie powinien byc obciazany kosztami pomylki w pracy ze strony d****** Tak jak lekarz popelni blad w sztuce lekarskiej i on ponosi wine a nie pacjent tak tu winna jest d***** autorka a nie klient.

Gość gość
11.19 - Wyobraź sobie, że jesteś tym dzieckiem. I Twój tata Cię olał zanim zdążył Cię poznać. Dziecko ma zawsze 2 rodziców, bez względu na okoliczności poczęcia.

Gość Zaplakanasmutna
Jestem porządną kobietą z wykształceniem Myslalam o aborcji ale nie wiem :(

Gość gość
Zapomnij o aborcji To juz czlowiek !

Gość gość
Nie planowałaś ciąży, a stało się… Zastanawiasz się co dalej... … i przeżywasz w związku z tym trudności, którymi nie masz się z kim podzielić skontaktuj się z nami. w w w . n e t p o r a d n i a . p l

Gość gość
Jejku, jejku, k****a zaszła w ciążę. Jakie nieszczęście. Utrata zarobków. Wypadek przy pracy. Zdarza się

Gość gość
To chyba podszyw z ta "porządna i z wykształceniem" bo nie wierzę normanie... Uważam że wszystkie które bronią k...w, albo mówią ze to nic złego bo czasy są ciężkie, bo większość dziewczyn to robi, same musiały się w to bawić. Nie! Normalne, szanujące się kobiety będą wolał zasuwac na taśmie produkcyjnej niż dawać d**y i im należy się szacunek i współczucie. Poza tym jak nie macie wykształcenia, pracy, pieniędzy i normalnego związku to dupa na kłódkę a nie tworzucie kolejnych nieszczęśliwych cierpiących ludzi!!!

Gość gość
A co cię to obchodzi, że kobiety "dają d**y"? Ich dupa, ich sprawa, zajmij się własnym interesem.