Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaplakanasmutna

Zaszłam w ciaze ze sponsorem ktory mnie upokorzył

Polecane posty

Gość gość
Przestańcie po niej tak jeździć. Przecież tego nie chciała. Każdy ma prawo do błędu. Znajdź go najpierw, dowiedz się o nim jak najwięcej. Powiedz mu co o nim wiesz i czego chcesz. Musi ci pomóc a jak nie to alimenty, i to nie małe! Trzymaj się, dasz sobie radę.

Gość szry
nie chciala dawac d**y za pieniadze? NAPRAWDE wierzysz w to co piszesz, czy tylko jestes zwykla hipokrytka o podwojnych standartach? z czystm wyrachowaniem gra dzieckiem jak asem podczas rozgrywki brydzowej a ty ja usprawiedliwiasz? sama zwykla d***** jestes, czy przyjelas sobie za misje usprawiedliwanie k******a, ale tylko - JESTEM TEGO PEWIEN - w wydaniu zenskim? bledem, jesli cie nie doedukowano, to sprobuje to zrobic, jest zrobienie czegos RAZ zle, a potem uwazanie, zeby sie to nie powtorzylo, nie dawanie RAZ ZA RAZEM i ZARABIANIE NA TYM, skoro we lbie autorki tylko hajs, to ciezko oczekiwac, ze to dziecko to "wpadka" - jaki zawod, takie zagrozenia, mozna wierzyc w przypadki, ale wieksze jest prawdopodobienstwo ze tu i teraz trafi we mnie rownoczesnie piorun i utopie sie w powodzi, niz zeby baba ktora sie prostytuuje "przypadkiem" zaszla w ciaze.

Gość Zaplakanasmutna
Szry G****o wiesz o życiu.

Gość gość
w twojej sytuacji ciaza jest nieporzadana. Przerwij jak tylko mozesz. Masz 19 lat szkoda twojego zycia na opieke nad bachorem, ktorego nie chcialas.

Gość gość
Za kurewstwo niech się meczy i wychowuje sama!!! Ani się waż zabijać bezbronne, niewinne życie!!! Skoro łatwo ci być kurwą!!!... co??? teraz przyszły konsekwencje!!! Ucz się odpowiedzialności w życiu!!!

Gość gość
Dekalog 1. Nie będziesz miał cudzych bogów przede Mną. 2. Nie będziesz brał imienia Pana Boga twego nadaremno. 3. Pamiętaj, abyś dzień święty święcił. 4. Czcij ojca swego i matkę swoją. 5. Nie zabijaj!!! 6. Nie cudzołóż. 7. Nie kradnij. 8. Nie mów fałszywego świadectwa przeciw bliźniemu swemu. 9. Nie pożądaj żony bliźniego twego. 10. Ani żadnej rzeczy, która jego jest.

Gość gość
Nie zrobilas nic zlego. Dzis wiekszosc dziewczyn ma sponsora, bo ciezkie czasy nastaly. Jak ci sie ciaza przydarzyla to przerwij poki czas. Na malzenstwo i dzieci masz jeszcze czas.

Gość gość
Dekalog 1. Nie będziesz miał cudzych bogów przede Mną. 2. Nie będziesz brał imienia Pana Boga twego nadaremno. 3. Pamiętaj, abyś dzień święty święcił. 4. Czcij ojca swego i matkę swoją. 5. Nie zabijaj. 6. Nie cudzołóż.!!! 7. Nie kradnij. 8. Nie mów fałszywego świadectwa przeciw bliźniemu swemu. 9. Nie pożądaj żony bliźniego twego. 10. Ani żadnej rzeczy, która jego jest.

Gość gośćAve Maryja
14.10 Głos Boga a głos twój?!!!! Odejdź od niej szatanie!!! Ave Maryja!!!

Gość gość
Która matka zabija swoje dziecko? Tylko wyrodna!!!

Gość gość
Nie martw się, sponsor zasponsoruje wychowanie dziecka a jak nie, to udowodnisz ojcostwo i musi płacić.

Gość Omggggggg
Glupia...

Gość gość
Jak cię upokorzył?

Gość gość
Jeny alez mnie nie trzeba edukować drogi nieznajomy. Nie denerwuj się tak bo Ci żyłka pęknie :) No fakt, dziewczyna musiała się liczyć z ryzykiem. Opcje są dwie. Urodzi lub nie. Ja tam nie chcialabym nawet tych alimentów, po prostu nie chcialabym dziecka poczętego z takich pobudek jak pieniądze. Chciałabym żeby moje dziecko było chciane i wyczekane. A tak - będzie jej wiecznie przypominało o tym co zrobiła, jej znajomi czy kogo tam ma też się o tym dowiedzą. Także wyluzuj. Kobiety szukają tych sponsorów ale gdyby faceci nie oferowali wsparcia finansowego w zamian za usługi to by tego wszystkiego nie było. Z resztą, jakie to ma znaczenie.

Gość gość
Sponsoring to jest prostytucja na wyłączność. Trzeba być szmatą aby ciągnąć szmal przed i po.

Gość gość
I takie szmaty potem udają dziewice przed facetami, łapią fajnych mężów i mają sponsoring regularny. A uczciwe kobiety jak ja, które uprawiały seks tylko z mężem, młodo zaszły w ciążę, wychowują dziecko, a mąż po kilku latach okazał się dupkiem nie mają szans na miłość, bo mają przeszłość, której nie są w stanie i nie chcą ukrywać.

Gość gość
poczęte życie jest poczętym życiem!!! NIE ZABIJAJ! Aborcja pozostanie aboracją!!!

Gość gośćAnka
Takie bronienie "biednej, zaplakanej dziewczyny" teraz zaczynasz myśleć? A wcześniej nie czulas się upokorzona jak stary dziad Cie posuwal? Szkoda tylko dzieciaczka który będzie mieć taką matkę!

Gość gośćAnka
gość wczoraj w twojej sytuacji ciaza jest nieporzadana. Przerwij jak tylko mozesz. Masz 19 lat szkoda twojego zycia na opieke nad bachorem, ktorego nie chcialas. Mam lepsza propozycję dla autorki postu i Ciebie gościu: może podwiaz sobie jajniki albo zaszyj p**de!

Gość gość
09.38 sama sobie zaszyj pi'zde je'bana ści'ero!!

Gość gość
Fuj, nieładnie. My tu wszyscy staramy się tobie pomóc. A tu rynsztok jak u starej zdziry. Wyszło szydło z wora.

Gość gość
Masz już dość masturbacji ? Twój drągal nie domaga ? Ciagle w pracy się masujesz ? http://e-masturbacja.pl Mi pomogli pomogą i Tobie

Gość gość
Autorko po przeczytaniu twojego poprzedniego posta uważam że jesteś tak pusta i głupia że aż mi cie żal

Gość gość
Ostatni post dotyczył masturbacji

Gość gość
Tak bo na pewno autorka umiescila reklame dotyczaca masturbacji

Gość gość
Reklama musi być kontrowersyjna aby zwrócić uwagę

Gość Zaplakanasmutna
Nadal nie moge namierzyc tego sponsora. Czy isc z tym na policje?

Gość gość
Tak, iść na policję, jest tez współwinny i współodpowiedzialny...

Gość gość
Jprdl jesli juz uprawiasz prostytucje to się zabezpieczaj. Jest cos takiego jak tabletki antykoncepcyjne jesli facet nie lubi gumek. Chociaz z nieznajomym to strach przed chorobami. Brutalna prawda jest taka że sama jesteś sobie winna i musisz ponieść konsekwencje swojego postępowania. Facet oczywiście niewinny nie jest bo brzydzę się facetami którzy płacą za seks młodszej siksy. Najlepszy pomysł to detektyw. Jeśli i mówisz się z nim na spotkanie niech detektyw to śledzi. Ustalić ojcostwo możesz dopiero po urodzeniu i dzieki badaniom dna. Alimentów na siebie nie dostaniesz tylko na dziecko i zwrot połowy udokumentowanych wydatków za leczenie w ciąży i wyprawkę.