Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość zdezorientowany nieco

Czy to normalne że kocham ale nie czuję żadnego pociągu fizycznego?

Polecane posty

Gość zdezorientowany nieco

Znamy się już drugi rok i do tej pory były jedynie niewinne miziania ale od jakiegoś czasu moja dziewczyna jakby chciała czegoś więcej. Nie mówi tego wprost bo chyba jej nie wypada ale wystarczająco wyraźnie daje mi to do zrozumienia. Np podczas całowania daje się ponieść namiętnościom bardziej niż normalnie, ściska mnie mocniej jakby to był wstęp do czegoś więcej tyle, że to coś więcej nie nadchodzi z mojej strony. Bardzo ją kocham, mamy wiele wspólnych zainteresowań i świetnie się rozumiemy, jak to się mówi - nadajemy na tych samych falach. Wydawać by się mogło, że wszystko jest na najlepszej drodze ale niestety jest jeden szkopuł. Nie czuję żadnego pociągu fizycznego. Żeby to wyjaśnić posłużę się przykładem. Dziś idąc na uczelnię staliśmy dość długi czas na zamkniętym przejeździe kolejowym bo bardzo wolno przetaczał się długi skład towarowy. Moja dziewczyna skrzywiła twarz i pyta - "Co oni tam przewożą, że aż tak śmierdzi? Czujesz?". Pokręciłem przecząco głową. Wracam więc do pytania tytułowego. Czy to normalne, że mając dziewczynę, którą bardzo kocham to jednocześnie nie czuję żadnego pociągu fizycznego chociaż ten pociąg przejeżdża fizycznie parę metrów ode mnie?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować