Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Okres

Polecane posty

Gość gość

Witam Czy zbyt skąpe miesiączki mogą być objawem ciąży ?

Gość gość
mogą studentko, to z którymś z klientów wpadka była?

Gość gość
Słucham ? Skąd taki pomysł ?

Gość gość
Nie. Miesiączka to miesiączka. Czy skapa czy obfita. Podczas ciąży nie ma miesiączki. Są ewentualnie lekkie plamienia. Nie popadaj w paranoje tylko idź do apteki i kiedy skończy się się to co masz czyli okres albo plamienia to zrób test. Do tego czasu o tym nie myśl bo stres w niczym nie pomoże a tylko pogorszy sprawę. Ja się bałam ze jestem w ciąży. Poprzednia miesiączka również była dosyć skąpa w porównaniu z innymi ale dziś dostałam kolejna już normalna objętościowo :p także nie martw się na zapas

Gość gość
stąd że wiele studentek ma co noc po kilku klientów i potem nawet nie wie z którym zaszła w ciąże

Gość gość
Dzięki wielkie za odpowiedz ! Ostanio strasznie się czuje.... może przez ta pogodę.... albo przez moja niedoczynnosc tarczycy

Gość gość
w czasie ciąży może wystąpić krwawienie co kobieta która nie wie że jest może uznać za okres lub która wie że jest za poronienie zrób test i tyle

Gość gość
Tarczyca może mieć wpływ. Tak naprawdę wszystko może mieć wpływ jeśli w grę wchodzą hormony. Nie stresuj się niepotrzebnie. Poczekaj a później albo zrób test a najlepiej dwa dla pewności albo idź prosto do lekarza. Zawsze lepiej wiedzieć niż być w nieświadomości. Wedy przynajmniej ma się jasna i klarowna sytuacje

Gość gość
Wiesz co ? Przez ciebie tracę wiarę w ludzi. Czemu składasz ze każda dziewczyna jest studentka ? I ze każda się puszcza ? Hmmm może przeżyłaś to na sobie ? Dla twojej wiadomości nie nie jestem studentka. I zmień swój tok myślenia bo kiedyś będziesz żałować ze wypowiedziałas dane słowo

Gość gość
Zapomniałam dodać ze okres przeszedł do mnie Zbyt wcześnie. Zawsze miałam cykl 30/31 dni. A teraz pojawił się w 27 dniu cyklu. Towarzyszyło mu bolesność piersi podbrzusza i ból glowy. Nigdy wcześniej nie miałam takiej miesiączki. Niby ze mnie „leci” ale nie tak jak zawsze. Krew na początku miała kolor bardzo jasny czerwony teraz zaś w 3 dniu mocny czerwony

Gość gość
autorko ciąża na 100 % gratulacje, ja sie ciesze razem z Tobą:)

Gość gość
Nie lecz złej diety i mało pijesz płynów.

Gość gość
dzięki, ja też się cieszę bo od 10 lat planowaliśmy dziecko autorka tematu

Gość gość
Dzięki dzięki mąż będzie zadowolony ! Autorko tego cudownego komentatorza życzę miłej nocy w kotem

Gość gość
Dużo piję płynów, dzisiaj np. wypiłam 8 litrów wody mineralnej niegazowanej.

Gość gość
Nie lecz złej diety i mało pijesz płynów. Również nie powinno się stosować tamponów lecz podpaski by nie powodować stanów zapalnych pochwy.

Gość gość
O proszę ktoś się pode mnie podszywa nie ładnie tak

Gość gość
dziś [00:00} podszywacz autorka tematu

Gość gość
Ha ha ha chyba wiem co dodaje podszywaczu (00:02)

Gość gość
Staraj się zawsze przy każdym badaniu krocza u ginekologa partnera masz do tego prawo nawet w szpitalu bo zawsze decyduje PACJENT o obecności nie lekarz. Bardziej stara się lekarz gdy nie jesteś sama jak również osoba bliska powinna zwrócić uwagę na badanie palpacyjne by po założeniu rękawiczek niczego nie dotyka ginekolog w gabinecie bo często dochodzi do groźnych zakażeń nawet typu C wątroby. Pozdrawiam i życzę wam ślicznego dzidziusia. Najlepszy jest niestety poród naturalny z partnerem nie ma ryzyka zakażeń zwłaszcza gronkowcem !

Gość gość
Nie mam partnera, jestem samotna dziewica.

Gość gość
Nie mam faceta. Co mam zrobić jak ginekolog wyjmie ptaszka?

Gość gość
autorko, idź jak najszybciej na badania nutrancjacyjne 2a/xz

Gość gość
autorko nie z przypiotnikami pisze się ZAWSZE RAZEM, np. nieładnie; ale może u ciebie w zawodówce tego nie uczyli

Gość gość
Autorko Jakby co jestem po studiach A ty wyłącz komputer/ telefon i idź spać kot w łóżku na ciebie napewno czeka P.S chyba ty byłaś w zawodówce

Gość gość
A jak chcesz wiedzieć to ci jeszcze napiszę że studiowałam archeologię Bliskiego Wschodu. I co opadła szczena?

Gość gość
00.09 ja również jestem sama gdy już naprawdę mam konieczność to idę do kobiety ginekolog!