Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Oglądacie te kretyństwa szpital, policjantki i policjanci i inne?

Polecane posty

Gość gość

nie mogę uwierzyć, ze ktoś to w ogóle ogląda! :/ że tworzą te kretynizmy w wielkich ilościach. Na TV4 non stop lecą te durne Seriale o policjantach i detektywach nawet po 20, ukryta prawda i denny szpital oraz szkoła. Specjalnie weszłam na program tv żeby wypisać te głupie tytuły. Wystarczy, że jeden tydzień tv oglądałam na zwolnieniu i już mam dosyć a "obejrzałam" tylko fragmenty tych głupot. Jeszcze jestem w stanie zrozumieć, że ludzie oglądają m jak miłość i inne tasiemce bo przyzwyczaili się do postaci, tam jest chociaż jakiś ciąg zdarzeń a tutaj? postacie durne, odegrane fatalnie, sprawy wyłącznie patologiczne. Tego się nie da oglądać. Kiedy era tego szajsu się skończy? :/

Gość gość
Oglądam Ukryta prawdę i co ci do tego?

Gość gość
ja razem widziałam kilka odcinków, i nie rozumiem jak społeczenstwo musiało upasc, zeby w ogóle tv robiła takie g..... Widziałam tez ze dwa odcinki sprzątaczek i niani, i zadziwia mnie, czy na serio producenci maja ludzi za takich debili, ze beda sądzic, ze ktos nabierze sie, ze to nie jest wszystko ściema, a te sprzątaczki czy nianie to normalni ludzie a nie zwykłe aktorki... przeciez od razu widac, ze to wszystko jest wyrezyserowane, a do tego jakie absurdalne wymagania i chamstwo... jedna nianię zwolniono bo zdaje sie zaprosiła kogos jak była w pracy, "przykładna mamusia" pozegała ja tekstem "w*********j... " OMG

Gość gość
Oglądam Ukryta prawdę i co ci do tego? xxx chciałam się dowiedzieć co czerpiesz z oglądania tego, dlaczego to robisz, bo za Chiny nie pojmuję fenomenu paradokumentów w dodatku w takich ilościach nadawanych w tv przecież to jest tak nudne i sztuczne, amatorsko zrobione że oglądanie wręcz boli, zero walorów i płace za tv z takim badziewiem lecącym od rana do nocy :/

Gość gość
Kto ogląda telewizje w 2017 roku..

Gość gość
dokładnie jak gość z a schemat w każdym odcinku taki sam w tych programach/serialach, wystarczy na końcówkę trafić żeby się zorientować co tam się działo

Gość gość
Nie, mam mózg a nie jajecznicę w jego miejscu... nawet jak bylam na 6-tygodniowym chorobowym to po przejrzeniu tej "oferty" po prostu czytałam książki, oglądałam filmy, uczyłam się włoskiego, przerobiłam 2 kursy uniwersyteckie online... Jeszcze z tydzień i chyba bym zaczęła szydełkować :D

Gość gość
dziś - ja tez jak pisałam wczesniej, widziałam góra kilka odcinków, ale moze tu chodzi o to, ze te problemy z tych chorych filmów maja ludziom przypominac ich własne, i przez to- to ma byc ciekawe, tak samo jak sie chodzi na plotki do kolezanki... no ale te filmy to bzdury, a plotki z kolezanka sa przynajmniej realnym zyciem... Zauwayłyscie, ze oni tam robia tak, ze chyba każa sie aktorom wręcz nadmiernie drzec? Robia takie długie sceny pyskówek, takie przesadne, że nawet w realu nikt normalny tak nie drze ryja? Chyba to ma celowo jakos oddziaływac na widza, b denerwowac, działac na emocje... :(

Gość gość
ja bardzo lubie i ogladam seriale o policji. detektywi i inne.

Gość gość
"problemy z tych chorych filmów maja ludziom przypominac ich własne" No i wiadomo, kto to ogląda: Sebixy, Karyny i Janusze - śmietanka patologii po prostu :D

Gość gość
A wiecie co z tych wszystkiech "seriali" jest najgorsze? Szkoła. Bo oglądają to dzieci i nastolatki i pierze im to mózg. Naogladaja się dziwnych zachowań i później wydaje im się, że to są autorytety :-( masakra :-(

Gość gość
to jest porażka poprostu

Gość gość
Nie nie o jeszcze raz nie.Kiedyś oglądałam na TV4 Zamiana Żon .

Gość gość
lepszy sex z wymianą partnerów a najlepiej żonki bo to lepiej smakuje.

Gość gość
gość dziś Nie, najgorsze jest to, że jeśli to się "sprzedaje", to dosyć duży procent społeczeństwa to "kupuje". I to jest dopiero przerażające...

Gość gość
Ja ogladam Szpital bo jestem ciekawa jak bardzo scenarzyscy odleca z fabula. :D Zadziwiaja mnie non stop byl kiedys odc o facetach ktorzy wlozyli sobie w tylek kore z drzewa bo mysleli ze ich uleczy. :D Ale co by nie mowic Szpital czy Szkola zawzszd maja jakies pozytywne przeslanie - zeby uwazac na siebie czy lepiej pilniwac dzieci. Dla sebixow moze to cos zmieni.

Gość gość
Juz wole te durne paradokumenty od polskich seriali, w ktorych niby grają wykształceni aktorzy, ale wątki są sztuczne, rozbuchane, nierealne do powtórzenia w rzeczywistym życiu. W serialu każda Grażyna ma 100 adoratorow, ludzie prowadzący firmę od cholery czasu na p*****ly, nastolatki własne mieszkania z pełnym modnym wyposazeniem a szczytem kunsztu i pomysłowości scenarzystow jest obdarowywanie bohaterów licznymi ciazami. Oczywiście z wpadki - XXI wiek. Z paradokumentów przynajmniej można się pośmiać, bo z założenia są głupie i pokazują przyziemne problemy, realnych niewystylizowanych ludzi, ich prawdziwe mieszkania. Zgadzam się, że nadmierne oglądanie tego lasuje mózg, ale wolę obejrzeć trudne sprawy dla beki niż np m jak miłość na serio, bo to działa mi na nerwy.

Gość gość
Autorko wyluzuj - nawet jeśli ktoś to ogląda, to robi to raczej z nudów niż z autentycznego zainteresowania i raczej nawet emeryci już nie wierzą, że to co w telewizji to prawda (bywało tak w latach sześćdziesiątych). Ja myślę, że te paradokumenty powstały właśnie dlatego, że ludzie nie oglądają telewizji tak często i regularnie jak kiedyś, nie mają kiedy się przyzwyczaić do postaci i wciągnąć w wątki - a taki "Szpital" czy "Ukrytą prawdę" można obejrzeć z miejsca przy obieraniu ziemniaków, bez pamiętania co było poprzednio i bez specjalnej nawet uwagi. Nie można wiecznie czytać Platona, bo to wbrew pozorom wcale nie jest takie rozwijające dla intelektu. Intelekt, podobnie jak mięśnie, potrzebuje odpoczynku.

Gość gość
teraz to takie kretynizmy w tej TV, że lepiej nic nie oglądać niż dać się ogłupiać.