Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TV mózgi pierze

Jak tam panny, znowu samotny weekend?

Polecane posty

Gość TV mózgi pierze

a to wszystko przez to że szukacie nieistniejącej iluzji ideału do związku, więc szukajcie dalej, a czas leci nieubłagalnie

Gość gość
Co tam c**aku, znowu samotna noc, żadna cie nie chciała buahaha Haha

Gość gość
Jak to samotny? Przecież ty tu z nami jesteś :D

Gość gość
biedne panny, zimne łóżko, nich ich nie przytula, to musi być straszna egzystencja

Gość gość
U mnie łóżko zimne ale wiem, że mój facet zadzwoni z samego rana i porozmawiamy przy porannej kawce :)

Gość gość
o czym może gadać z babą? o zakupach? o ciuchach? o tym że koleżance mąż kupił nowego merca a czemu ty jej nie? Że Kaśki mąż ją bierze 3x do roku pod palmy a czemu ty jej nie? buahahaha

Gość gość
ja swoją pod sosną biorę 3 razy w tygodniu ,na spacerze.

Gość to są manipulatorki
ale ona chce pod palme i będzie mieć krzywy ryj że Rysiek to swoją bierze a ty ją nie, powie że jej nie "kochasz" chyba, je/bane manipulatorki

Gość gość
palma im odbija to na to samo wychodzi

Gość gość
Kobiecie odbija gdy jej ktos penisem nie obija

Gość gość
dlatego kobiety nie wolno traktować poważnie, bo one są jak niedorozwinięte dziecko, pomijam nieliczne wyjątki

Gość gość
tak i co z tego

Gość gość
przytaczam fakty dla tych którzy z braku doświadczenia na tym świecie lub z powodu młodego wieku o tym nie wiedzą

Gość gość43
Znajdź sobie chłopaka i już nie przynudzaj jakie te baby niedobre.

Gość icek ajcek
kto mówi że są nie dobre? mają pewne ubytki umysłowe i psychiczne, są trudne do zrozumienia, trzepią nimi hormony i humory, są chciwe i egoistyczne, często leniwe i wygodne, ale mają fajne dziurki i cycki do zabawy a więc większość samców przymruża oko na te wszelkie ich wady i interesują i tylko te ich nieliczne atuty, bo trzeba być prawdziwym niemal świętym aby kochać te istoty z masą ohydnych wad

Gość princessinthesky
Weekend nadchodzi. Przeceny do 90% z okazji black friday. Wieczorem randka z tindera. A później urlop się zaczyna, będę zwiedzać Indie z koleżanką. Wszystkim życzę udanego weekendu, z facetem czy bez :-) Ja nie posiadam, a weekend będzie zaje...

Gość gość
icek ajcek dziś kto mówi że są nie dobre? mają pewne ubytki umysłowe i psychiczne, są trudne do zrozumienia, trzepią nimi hormony i humory, są chciwe i egoistyczne, często leniwe i wygodne, ale mają fajne dziurki i cycki do zabawy a więc większość samców przymruża oko na te wszelkie ich wady i interesują i tylko te ich nieliczne atuty, bo trzeba być prawdziwym niemal świętym aby kochać te istoty z masą ohydnych wad xxxx A teraz renię rączkowską w dłoń i do dzieła :D

Gość gość
wam babom po 30 tylko seks w głowie, a seks to może 1% życia albo mniej, jesteście chore umysłowo z tą waszą chcicą, szczególnie że 90% czasu tracicie na pindrzenie się aby być "atrakcyjne"

Gość gość
ale tu duzooo pooje.bow, dobrze nie mam zadnego poje/banego samca z ktorym mnie laczy wspolny kredyt, mieszkanie czy papier z urzedu, bez tych po/jeb/ow lepiej sie zyje