Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wysokie kobiety maja przerabane przy wybieraniu

Polecane posty

Gość gość

partnerow , mezczyzni lubia zdecydowanie nizsze

Gość gość
to niech sobie nogi utną, są na zachodzie i w chinach takie operacjie skracania nóg

Gość gość
Bo wysokie kobiety oczywiście muszą mieć dryblasow. Na niższego nie spojrzą, więc dobrze im tak.

Gość gość
Wiem coś o tym sama mam 175 a mój facet 178 -.-

Gość gość
Serio? Ja jestem baardzo niska - 1,55 i nie uważam, że mam z tego powodu większy wybór :) Dziwne, ale podobam się częściej mężczyznom nieprzeciętnie wysokim (1,90, 2,00) niż takim przeciętnym lub - co najdziwniejsze, nieprzeciętnie niskim ale wyższym niż ja (np, 1,60), których wzrost wcale by mi nie przeszkadzał. Raz spotykałam się z chlopakiem niższym niż ja, ale zostawił mnie dla kobiety o wiele od siebie wyższej. Wzrost oczywiście nie determinuje sukcesu w związku, ale jeśli już to wydaje mi się, że to kobiety wolą wyższych, a niscy mężczyźni - wysokie kobiety.

Gość gość
Niski mezczyzna wysokie i co taboret ma za soba nosic , i jeszcze obciach , ze wyzsza

Gość gość
10.11 I nie glupie uczucie taki sam wzrost ? Kiedys mialem sympatie taki sam wzrost , ale to takie dziwne , nic nie ma uroku

Gość gość
Przestancie narzekac niski mezczyzna ma znacznie ciezej

Gość gość
Mezczyzna kurd**el to koniec swiata , jak to dobrze ,ze nim nie jestem , depresja murowana na cale zycie.

Gość gość
W necie jest pełno hejtu na kobiety, które nie chcą niższego . Myślicie że kto to pisze? NISCY MĘŻCZYŹNI - którzy jakoś pogardzają takimi kurd**elkami jak ja i muszą mieć koszykarkę. Jakoś nie daje im to poczucia obciachu, a w każdym razie rzadko.

Gość gość
Wczoraj widzialem na ulicy , taki przystojny facet , ciemny i krotki

Gość gość
Jesteśmy najbardziej rozwiniętym gatunkiem. Mamy kodeksy moralne, religie, wierzenia, złożone rytuały, loty w kosmos, inżynierie genetyczna, książki, miliardy synaps w mózgu, a dla prymitywnych bio-robotow najważniejsze jest to jak wyglądają w szpilkach... ja j***e.

Gość gość
To wygladaja pieknie i kobieco w szpilkach

Gość gość
10:37 Co Ty p********z laska. Kobiety katakany mają największe ciśnienie na facetów 190 wzrostu. Sam jestem facetem niskim, bo mam 180 i prawie zawsze najbardziej interesowały się mną kobiety tak wysokie jak ja, ich zainteresowanie było najsilniejsze. Niższe laski mnie czesciej zlewały, bo za niski jestem, a one chciałyby dryblasa 190. Im niższa laska tym większy świr na punkcie wzrostu.

Gość gość
1,80 to jesteś średni a nie niski i doskonale o tym wiesz, po co ta kokieteria?

Gość gość
W obecnych czasach, gdzie kobietom już tak wyewoluowała prymitywna część mózgu, a zredukowały się pozostale to mój wzrost 180 jest dla kobiet śmieszny i kraczaty. Niedługo mózg kobiety będzie się składał z tylko jednego ośrodka, który będzie służył do odtwarzania frazy: "byle był wysoki, byle był wysoki". Już teraz jesteście prawie do tego zredukowane.

Gość gość
Lubie wysokie kobiety

Gość gość
Ale bzdury. Ja mam 1.62 cm wzrostu i na wysokiego nawet nie spojrzę, bo: - nie lubię takiej różnicy wzrostu, bo czuję się przy takim facecie jak DZIECKO, które zawsze musi spojrzeć w górę , by coś powiedzieć partnerowi - przytulić nie ma jak, jedynie w pasie - jak mała dziewczynka ;/ Mnie interesują faceci PONIŻEJ 180 cm wzrostu. A taci mają mnie w D.

Gość gość
No to jesteś wyjatkiem, bo kobiety niskie mają obsesję na punkcie dryblasow. A 162 to nie jest niski wzrost u kobiety, tylko według mnie prawie idealny. Moja dziewczyna ma około tego. Nawet mniej.

Gość biceps 43cm
11:07 No nie wierzę, że masz takie preferencje

Gość gość
Wypowiedzi wasze sa tak zroznicowane , ze nie wiadomo co o tym myslec

Gość gość
ja tez ma 162 i dla mnie facet 190 to za dużo ale 180 w sam raz

Gość gość
!1.58 Proporcje powinny byc zachowane Partnerka zawsze troche nizsza od partnera okolo15 do 20 cm To jest ideal wtedy

Gość gość
partner powinien być wyższy o 10cm nie więcej

Gość gość
nic nie powinno, zazwyczaj wysocy faceci mają od siebie dużo niższe dziewczyny

Gość gość
No juz tak bez linijki, troche sie wyprostuje lub przygarbi i centymetry uciekna . Wiecej wyzszy bo kobieta moze wlozyc szpilki , nie pomysleliscie o tym .