Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

będziecie zapieprzać do 70 lat

Polecane posty

Gość gość
dobrze im cholerom, niech za te 500+ zapieprzają nawet do 80 lat

Gość gość
Jak PO wróci do władzy, to wydłuży wiek emerytalny do 75 jak to mieli w planach.

Gość gość
Dlatego PO juz nie wróci :)

Gość gość
no i właśnie pójdę głosować na PO, bo mnie cholera weźmie jak zapieprzam obecnie na 500+, pieprzone pisowce

Gość gość
Dokładnie, dosyć płacenia za pyerdolenie, DO ROBOTY łajzy!! Aż do zgonu!!! Przeżeracie kasę na emerytury, to zapyerdalać razem ze swoimi bachorami !!!!

Gość gość
Zycie ludzkie sie wydluza, bez sensu, zeby np dobrze wykwalifikowany doswiadczony inzynier szedl wczesniej na emeryturę, glodowa zreszta. na ktora maja mu pracowac czyjes dzieci przez 30 lat , choc on wcale tego nie chce. Ja rozumiem, ze trudno pracowac dlugo ciezko fizycznie, ale umyslowo, jak najbardziej.

Gość gość
W celu zarobienia dodatkowej gotówki polecam zajrzeć na www.igortreneronline.pl. Można wygrać dziesięć tysięcy złotych za własną przemianę :) Pieniążki jak znalazł na zabezpieczenie finansowe na późniejsze lata :)

Gość gość
do gość dziś - ty, pieprznęło ci na mózg, mam ryzykować grać, wystarczy, że naklepię bachorów i bez ryzyka dostanę na każdego bachora 500+ i rodzinne tj. 600 zł,