Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poczekać z testem?

Polecane posty

Gość gość

Witam Osiem dni przed okresem zaczął sie u mnie ból piersi Delikatny,nic strasznego Zauważyłam dość dużo żył przebijajacych sie przez skórę piersi Dziś jest 5dni do okresu,piersi od dwóch dni bolą trochę bardziej,najbardziej raczej sutki Bólu brzucha nie ma,czasami troche mnie zabolaly jajniki Wspolzylam prawdopodobnie w dni płodne,dzień lub dwa przed ewentualną owulacja Nie mam żadnych mdłości,żadne zapachy mi nie przeszkadzają,do papierosów mnie nie odrzuca Czy mogę już wykonać test czy poczekać te kilka dni?Albo dac spokój bo w ciąży pewnie miałabym już jakieś mdłości Zdziwił mnie ten ból piersi z takim wyprzedzeniem i widoczne żyły

Gość gość
zobacz do dnia spodziewanej miesiaczki czy okres pojawi sie a jak nie to za 3-4 dni zrobilabym test

Gość gość
Nie robi sie testow przed terminem miesiaczki. Trzymam kciuki zeby bylo tak jak chcesz.

Gość gość
Test zrób dopiero jak okres będzie się spóźniał.

Gość gość
Mdłości w ciąży zaczynają się dopiero najwcześniej koło 6t. Tak samo odrzucenie od zapachow. Musi być wysokie stężenie bhcg

Gość gość
Moim objawem byl bol piersi juz w polowie cyklu (a zawsze bolaly 3 dni przed @) i okolo 1,5 tygodnia po stosunku mocne kłucie prawego jajnika. Po tych objawach zaczelam cos przeczuwac. 2 dni przed @ zrobilam test. Druga kreska pojawila sie od razu - byla blada ale byla. Na drugi dzien hcg ktore potwierdziły ciążę. Dzis juz 32tc :)

Gość gość
Tu autorka. Mnie około tydzień po stosunku tak jakby hm..bolała?pochwa To nie był ból tylko takie uczucie ucisku,ciężkości,bardzo nieprzyjemne Zawsze takie coś mialam w trakcie miesiączki Jestem tez trochę zmęczona i czuje jakbym cZęsto miala wyższa temperaturę ciała

Gość gość
Musisz poczekac do pierwszego dnia @ i zrobić test. Wiem ze ciężko bedzie wytrzymać bo ciekawość ogromna:D Staraliscie sie? Czy wpadka? :)

Gość gość
Nie planowane ale jak będzie to uznamy że planowane ;)

Gość gość
No to życzę szczęścia:)