Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kim jest ta gruba gggb właściwie?

Polecane posty

Gość gość

Kim jest ta gruba gggb właściwie?

Gość gość
i lubi być p******a w kakaowe oczko.

Gość kato
jak już to ma na niego smaki

Gość FleurRebelle
Taa słuchajcie schizofrenika Filipka. Nie jestem na pół murzynką, nosze rozmiar S i nie mam nic wspólnego z moonem, wręcz go nie trawie bo to żałosny patolog jest:classic_cool: Ps. Jestem sobą 🖐️

Gość FleurRebelle
Spierdzielaj filip z nikim nie świruje schozolu, nie mam kontaktu i nie wyobrażam sobie mieć bo gardze, a jeśli chcesz wiedzieć to z tego forum tylko Zbereznik, nie wiedziałam że po 2 latach ktoś nadal może tak na mnie działać...🌻 Lece nie mam czasu na głupoty, całkowicie odlatujesz, zacznij brać leki.:D

Gość FleurRebelle
Taa schizolu umknęlo ci to że mieszkam ze zberem.:D Teraz jestem u mamy :) Lece🖐️

no i potajemnie dzwonisz do moona :D🖐️ bo przeciez on taki seksowny alvaro jest :classic_cool:. Przyznaj sie ze masz mokro gdy slyszysz go w sluchawce telefonu :classic_cool:

Gość gość kotarba
to współczuje mu, że wali takie barachlo jak ty gggb :D

ja ogólnie wszystkim wam wspolczuje z wyjatkiem kotarby :D. Moon się męczy z poj3baną 160 a aneczka męczy się z niepełnosprawnym umysłowo moonem. GGGB robi z siebie cnotkę niewydymkę, a codziennie potajemnie dzwoni do moona za plecami zbera.

Gość FleurRebelle
To nie był seks tel ktoś ci glupot nagadał, a po chwili kontaktu zorientowałam sie co to za typ. :D Zber o wszystkim wie ze szczegółami, to było pare mies temu, jak zerwaliśmy całkowicie kontakt ze zberem i każdy robił co chciał, mielismy juz nigdy nawet nie miec kontaktu, ale życie potoczyło sie inaczej...🌻 Ps. Zmieniłam nr żeby nikt z tego toksycznego bagna do mnie nie dzwonił i mam spokój od kilku mies...;) Ide sie uczyc;)

Gość FleurRebelle
Wez sie lecz.:D pozdrawiam🖐️

Gość gość kotarba
moim zdanie, na 100% gggb i srun maja potajemny romans, bieda Ania :O

Gość gość chce
mam foto jej ud i wcale nie jest gruba :P

Idiotą jesteś, pamiętam że głos muna sprzed kilku mies był tylko wiecznie zachlany i byłam zniesmaczona...;) Czas chyba odejść, zber miał racje, szkoda czasu, tylko on z tego forum jest coś warty😍 nawet popisać normalnie nie można i sie pośmiać bo tacy schozofrenicy piszą swoje historie z palca wyssane.:D Gnij tu dalej filipku i wzdychaj do Ani-co byś nie wymyślił i tak cie nie zachce i jej sie nie przypodobasz.:D

gggb, nie znam żadnej ani, a romans potajemny to ty masz z moonem i to jest fakt, już się tak nie tłumacz :classic_cool:. Dobrze wiemy, że zbera masz w doopie i tylko moon cie jara :classic_cool:

gość chce dziś To ja wstawiłam jeśli piszesz o tym o którym ja myśle...:) dużo ogólnie fot sie przewija, czasem twierdzą że to ja, a to tylko fejki. Zamykam kafe ostatecznie bo nikt za mnie sie nie nauczy...;)

Pisz co chcesz, jesteś chory, masz prawo miec swój świat, on sie bedzie z tego śmiał ale nie pisz k***o że mam w doopie kogoś kto jest dla mnie tak ważny, że nawet nie zdajesz sobie z tego sprawy bo sobie tego nie życze, nie dorastasz mu do pięt, żeby o nim w ten sposób pisać.🖐️ Kato blagam który to był rok jak do mnie bodajże 2 razy napisałeś a ja urwałam kontakt bez do widzenia bo zobaczyłam żeś zjeb? :D To było pare dni przed przejściem na priv ze zberem, nawet jeszcze nie kojarzyłam kim jest. Potem nawet nie flitowałam już z nikim nawet na kafe i on dobrze o tym wie.:D