Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kim jest ta gruba gggb właściwie?

Polecane posty

oj gggb, widze za argumentow ci brakuje i wyzywasz mnie od chorych tak jak zresztą man of the moon, jesteście oboje ten sam sort, toksyczne manipulacyjne kłamcy, no już won do zbera go kłamać, bo niedługo moon dzwoni :D

Gość gość
to ta sama co uprawiała cyberki z katowice i cynikiem :D

ja tego cyberkiem nazwać nie mogę, ponieważ gggb dochodziła do tego co jej pisałem, potem napisała, że dokończymy i jakoś nie dokończyliśmy. :classic_cool:

Leon Zawodowi3c dziś moon do niej zadzwonil, a ona do niego: czekaj bo jestem teraz zajęta, zajmij się chwilę anią, ja oddzwonię cool.gif X Tak to prawda:classic_cool: po chwili jednak dołączyła też Ania(bo tak wczesniej ustaliliśmy z Anią i zber na doczepke):D Wez sie puknij w ten pusty łeb...:D Ide:D na ciebie nawet nie da sie złościć bo widać że żyjesz w swoim swiecie, współczuje:classic_cool:

gggb, ja tobie współczuję, że lecisz na takiego man of the moona, a zbera ciągle okłamujesz prosto w oczy, że nie masz z nim nic wspolnego :D

Leon Zawodowi3c dziś pani ania z krakowa też za mną lata już od 3 lat, i żadne deklaracje tego nie zmienią × Tu mi kaktus rośnie, potwierdzasz tylko swoją chorobe.:D X Zber to już czytał bo mu podesłałam i głośno śmiał sie przez tel, a potem mnie skarcił że pisze z takimi osobami.:D Widze że kogoś moje szczęscie razi, znowu poczułam sie tu gwiazdą, dziękuje za taką uwage:classic_cool: nara🖐️

Gość gość
ważne że Ania i moon dalej są razem:) prawdziwa miłość zniesie wszystko i przez największe bagno przejdzie:)

Gość gość kotarba
znowu ktoś bota ustawił i robi rozpiertol na kafe

przykro mi gggb, ale przez twoje romanse z moonem, ania zawracała mi dvpe na mailu i pisała, że mi zrobi dobrze, i płakała jak to cierpi przez moona, a koniec końców ucierpiałem przez to bardzo, psychicznie, ja tego tak nie zostawię ;).

Gość gość kotarba
że sztuczny tłok chce zrobić ?? Dobra i tak wszyscy wiemy, że pomiędzy gggb a srunem coś było, mydlić oczy to ona może, ale dyziowi a nie nam, bo za długo jesteśmy na kefe, żeby takie kity łykać ty puszczalska kóórewko

Gość gość kotarba
po co gadała ze srunem, ot tak ?? nie, to był romans i może dalej jest,, takie sa fakty i prawdy gggb nie zakrzyczysz! Założe się, że masz mokro w majtkach na samą myśl o twoim kochanym srunie którego tak zawsze broniłaś i po nocach z nim pisałaś!

Sorry, ale ania mnie jak się okazało omamiła, nakłamała mi, naobiecywała a skończyło się na tym, że mi napisała, że ma we mnie wyj3bane, a ja bardzo się nacierpiałem przez to psychicznie, i ja tego nie popuszczę, nikt się moim nieszczęściem nie będzie karmił i robił ze mnie ofiarę :).

ja jej współczuje, że się wj3bala w to bagno, jednak wiem, że to przez to, że całe 3 lata ją zlewałem a ona musiała sobie znalezc kogos do pogadania przez telefon, bo ja nie mialem ochoty :).