Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WKZ423

Jestem gruba, kocham jeść.

Polecane posty

Gość WKZ423

Chciałabym schudnąć bo moja tusza mi przeszkadza.Przy wzroście 170cm ważę 95kg , mam 18 lat...problem w tym , że kocham jedzenie.Bez niego czuje się taka pusta, nieszczęśliwa , jem praktycznie co 2 godziny.W szkole codziennie idę do sklepiku po słodkie bułki,pizzerki , obiady na długiej przerwie,batony , słodkie napoje, przed szkołą i po idę do supermarketu po kolejne łakocie, jem je między przerwami , a po szkole w domu w pokoju , żeby rodzice nie widzieli ,bo już mi trąbią cały czas, że muszę schudnąć.Ja naprawdę próbuje się odchudzać, ale nigdy nie wytrzymuje więcej niż 2 dni, nie lubię warzyw , owoców także, jak nie mogę zjeść słodyczy czy czegoś kalorycznego to życie traci wszystkie barwy , nie wiem nawet jak to nazwać, ale po prostu wpadam w depresyjny nastrój, jak zjem to wszystko wraca do normy. Cały czas tyję, obliczyłam ostatnio to np. wczoraj zjadłam ok .3500 kcal i podejrzewam że tak jest codziennie :/ Kto ma podobny problem?Jak schudnąć?

Gość gość
masz rodzenstwo? moze oni ci pomoga?

Gość WKZ423
Przez mój wielki brzuch nie widzę już nawet swojej psiochy :O POMOCY!!!!!

Gość gość
to przestan wp*****lac k***o , pewnie zaden facet nie chce patrzec na taka wielka swinie , nie ?

Gość prawi 124
musisz spozywać pokarmy które zapychają , ale mają mało kalorii ,.,. W ten sposob schudniesz Zatem ja propouje ci płatki owsiane górskie.,., Mozesz spozywac je codziennie na sniadanie ,.,. Zalewasz je przegotowaną gorącą woda i odstawiasz na 5 minut az wchłoną wodę,.,. Mozesz dodać łyzeczke miodu by byly lepsze w smaku albo rodzynki ,.,.

Gość prawi 124
przy twojej wadze potrzebujesz około 10 łyzek stołowych płatków ..,,. Zalewasz to okolo poł szklanki wody ,,.

Gość WKZ423
Lubię wp*****lać słodycze mojemu bratowi Gracjanowi jak moje się skończą :D :)

Gość prawi 124
takie platki musisz jesc raz dziennie przynajmniej 5 razy w tygodniu .,. Po miesiącu ich stosowania powinnas schudnąc nawet 5 kg a jak będziesz jesc przez rok to waga ci spadnie nawet do 70 kg ,.,. Super sprawa

Gość gość
Sluchaj, dziewczyno. Uzaleznilas sie od cukru. To jest takie samo uzaleznienie jak od papierosow czy alkoholu. Co gorsza - prowadzi do roznych, powaznych chorob i smierci. Jak mozna tyle wazyc w wieku 18 lat??? W Twoim wieku nie wazylam nawet 50 kg a mam 168 cm wzrostu. Teraz, po 30-tce waze juz 68, mimo ze,jem o wiele mniej. Z wiekiem metabolizm suada, zaczynasz wiecej czasu spedzac w pracy, siedzac, mniej spisz. To co bedzie z Toba za 20 lat??? Nadmiar 6 tys. kcal oznacza kilogram tluszczu do przodu. Wiec skoro dziennie jesz o 1500 kcal za duzo, wyobraz sobie jak bedziesz niedlugo wygladac. Musisz isc do lekarza. Na pewno probkemem jest to, co jesz, bo ewidentnie jestes uzalezniona od cukru a to wrozy problemy hormonalne i cukrzyce a takze podwyzszone ryzyko udaru, chorob ukladu krazenia i raka.

Gość WKZ423
Moja matka bije mnie łopatą po ryju jak nie przestrzegam jej diety , ale mam na to w********* :D

Gość WKZ423
Jestem tak gruba że ostatnio spadłam z dwóch stron łóżka jednocześnie :(

Gość WKZ423
Dzisiaj op*****le sobie na obiad dzika z jabłkiem w piasku i popiję to skisłym mlekiem , zobaczymy co się stanie :D :D :D

Gość gość
jestes dziewica?

Gość WKZ423
Chyba uciekne z domu , bo rodzice mi kaza jesc zdrowo! ja nie dam rady :(

Gość WKZ423
jestem dziewica :(

Gość gość
Sluchaj, dziewczyno. Uzaleznilas sie od cukru. To jest takie samo uzaleznienie jak od papierosow czy alkoholu. Co gorsza - prowadzi do roznych, powaznych chorob i smierci. Jak mozna tyle wazyc w wieku 18 lat??? W Twoim wieku nie wazylam nawet 50 kg a mam 168 cm wzrostu. Teraz, po 30-tce waze juz 68, mimo ze,jem o wiele mniej. Z wiekiem metabolizm suada, zaczynasz wiecej czasu spedzac w pracy, siedzac, mniej spisz. To co bedzie z Toba za 20 lat??? Nadmiar 6 tys. kcal oznacza kilogram tluszczu do przodu. Wiec skoro dziennie jesz o 1500 kcal za duzo, wyobraz sobie jak bedziesz niedlugo wygladac. Musisz isc do lekarza. Na pewno probkemem jest to, co jesz, bo ewidentnie jestes uzalezniona od cukru a to wrozy problemy hormonalne i cukrzyce a takze podwyzszone ryzyko udaru, chorob ukladu krazenia i raka.

Gość WKZ423
Ruch.ałam się kiełbasą śląską liczy się ?

Gość gość
Ludzie, skonczcie z tym chamstwem. Lepiej wam, kretyni?

Gość WKZ423
Pragnę , by pewien chłopak z mojej klasy zatopił swego pytona w mojej tłustej sikorce , jak go uwieść? :o

Gość WKZ423
Ale on ma niestety dziewczyne i sa od gimnazjum chyba :(

Gość gość
I po co to mówisz chcesz żeby cię faceciory obrażali na forum ?

Gość WKZ423
Chyba przez sen go dorwę i mu obciągnę taka chcica mnie bierze

Gość WKZ423
Mój tato powiedział że spasłam się tak bardzo że mu nawet już nie staje jak na mnie patrzy. :o :O :o

Gość gość
kocham jeść ale jestem dość szczupła :)

Gość WKZ423
przesyłam aktualizacje od listopada, dziś ważę 105 kg i ciągle grubnę

Gość WKZ423
Dziś w szkole zjadłam 3 bułki z sosem amerykańskim , spagetti ze sklepiku ,paczkę oreo i paczkę nutelli b ready oraz tymbarka. Moje spodnie się już nie dopinają nie mam w czym chodzić pomocy !!!!!!!111

Gość WKZ423
Aktualizacja : Wczoraj zjadłam ok 7000 kcal , bo zrobiłam ciasto z oreo , nutelli ,Kinder bueno oraz rafaello i zjadłam całą blaszkę :( Dziś ważę już 108kg i ciągle rośnie ....

Gość WKZ423
Poleca ktoś jakieś tabletki na odchudzanie coś w stylu " jesz ile chcesz i chudniesz" ? Nie dam rady wytrzymac na diecie zwłaszcza że jutro przyjeżdża ciotka z Ameryki i przywiezie mi moje kochane reesesy :) Ostatnio jak byłam tam to zjadłam z 15 paczek w jeden dzień pyyyycha :) :) :) Z jednej strony chciałabym ważyć mniej , ale z drugiej strony jak widzę te pyszności to grzech tego nie zjeść :)

Gość gość
Prowo w dodatku mało udane 2/10 A jak nie to opamiętaj się dziewczyno Nie rozumiem jak można się było tak zapuścić mam podobny wzrost (171) i ważę 66 kg i i tak nie jestem zadowolona z wagi a ty to jak świnia musisz wyglądać

Gość gość
Jak lubisz ciægnąć druta to masz maly problem zawsze se kogoś znajdziesz;-)