Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WKZ423

Jestem gruba, kocham jeść.

Polecane posty

Gość WKZ423
Dzisiaj tłusty czwartek :) :) :) W domu czeka na mnie cała paczka pączków, oponek , faworków , mniam ;) Dzisiaj mogę sobie trochę pofolgować , w końcu przez jeden dzień nie przybędzie mi na wadze :D

Gość gość
Kobieta ma problem a zboki się wdarli i piszą swoje chamskie wypowiedzi co za ch..

Gość gość
Ja w gruncie rzeczy tez uwielbiam jesc, ale staram sie jesc regularnie i uwazac na produkty, ktore wybieram. I jakos to leci ;D Teraz juz sobie co jakis czas pozwalam zjesc cos spoza dozwolonych rzeczy i siegam czesto po http://kremowe.hochland.pl/ - uwielbiam te serki, bo sa naprawde mega smaczne.

Gość gość
Ile przytylas po tlustym czwartku gruby lachonie?

Gość WKZ423
Ludzie pomocy mama odkryła że jem tyle słodyczy ! Wczoraj kupiłam 2 paczki donutów (jedna paczką to 6 donutow) , paczkę pączków (12) , bułeczki francuskie z budyniem i faworki paczka cała , jadłam to spokojnie w pokoju mama weszła a miała być w pracy ...powiedziała że koniec od dzisiaj i lodówkę zapieła na łańcuch i mówi że ona będzie mi dawać tyle ile potrzebuje i zero pieniędzy do szkoły .Pomocy co mam robić to prawie dzień a ja wariuje płakać mi się chce co ja mam robić ??????? Uciec z domu czy co ????!!? POMOCY LUDZIE

Gość gość
nasraj matce do ryja

Gość WKZ423
Czy może być tak że jestem puszysta (nie lubię słowa "gruba") , bo mam wolny metabolizm i grube kości?

Gość gość
Zostawcie biedna dziewczyne, to ze jest gruba to trudno szybciej moze pasc na zawal ale już starczy jej

Gość WKZ423
Dzisiaj w szkole udało mi się nie jeść, ale po szkole pewna magiczna siła zamiast pokierować mnie na przystanek autobusowy pokierowała mnie do biedronki prosto na promocję donutów :( Kupiłam 6 donutów, milkę oreo, nutellę b ready, miller milch oraz laysy paprykowe (kocham) , i wszystko zjadłam prawie zostało jeszcze parę kostek milki.Ale od paru słodyczy nie tyje się przecież, także nawet nie żałuję mego czynu.

Gość WKZ423
Cholera jasna dzisiaj taki fajny słoneczny dzień , a ja z rana poszłam od razu kupić nutellę b ready i oreo.Wczoraj zjadłam ok. 3500 kcal , przedwczoraj 4500 :O :O :O Teraz mam przed komputerem lays'y ,pepsi i milkę :O Polecicie jakieś tabletki by organizm nie wchłaniał kalorii tzn jesz i chudniesz?? Bo serio bez jedzenia pier.dolca dostaję, no nie dam rady! Potrzebuje jeść i chudnąć poradzcie mi jak to zrobić???

Gość gość
Potrzebuje jeść i chudnąć poradzcie mi jak to zrobić???" - jeść i chudnąć? Nie stosowałam i nie polecam, ale na myśl przychodzi mi tylko tasiemiec i wywoływanie wymiotów. Sama mam sporą nadwagę, kiepski metabolizm, lubię jeść i umiem przyznać, że nie można mieć wszystkiego. Żeby być tak szczupła jak większość dziewczyn musiałabym żyć o przysłowiowym listku sałaty, ale żeby być powiedzmy na granicy prawidłowego BMI pewnie wytarczyłaby redukcja kalorii o powiedzmy 700, rezygnacja ze słodyczy, ruszam się sporo.

Gość WKZ423
Mam dość! Jestem 3 dzień na diecie 1800kcal i nic nie schudłam! Mam zły metabolizm....grube kości....genetycznie po prostu nie mogę schudnąć! Aż z nerwów muszę zjeść te 3 paczki oreo które mam w szafce...

Gość gość
Grube kości...

Gość gość
Nie zapominaj o hashimoto :D. Co prawda kobiety zapadają na to głównie po ślubie ale co tam, może ciebie złapało wcześniej

Gość gość
prawi 124 To coś dla mnie . Prawdę mówiac może nie waże 100 kilo ale 10 przydałoby się zgubić . 154 wzrost waga 58 ;) Skoro te płatki jak polecasz sa takie cud spróbuje , bo źle mi że muszę co kilka miesiecy nowe portki kupować :-((((