Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość anuszka24oO

Czy moja noga będzie wreszcie sprawna?

Polecane posty

Gość anuszka24oO

Witam kochani ja już jestem załamana 12 września połamałam noge a mianowicie to wieloodłamowe złamanie kośc***iszczelowej i kości strzałkowej lewego podudzia, które operacyjnie zostały zespolone płytkami i śrubami. 2 listopada ściągnęli mi gips kości jeszcze się całkowicie nie zrosły ale nakazano mi stąpać na tą nogę i ćwiczyć ale cuż noga spuchnięta kostki prawie nie czuje ale jak mocniej dotknę to coś czuję łydka twarda nie umiem przysiadu zrobić bo boli ortopeda powiedział że mam się niby nie bać że będzie bolało i że przestanie. Minęły już prawie dwa tygodnie i nadał noga przypuchnięta ale już coś ruszam stopą ale i tak mało, stąpam tą nogą za pomocą kul. 16go jadę znowu do doktora i boję tego. Nie wiem jakie ćwiczenia wykonywać żeby noga szybko doszła do sprawności chciałabym do pracy wrócić a nie da się wszystko takie denerwujące jest że tracę nadzieje na wszystko. Straciłam już nadzieję że kiedykolwiek będę sprawna i będę chodziała bez kul itd załamuje się już ;( biore tabletki, które mają wspomagać zrost jem rzeczy zawierające wapń białko itd ale czuję że chyba nic nie działa. Jestem osobą młodą mam 24 lata

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować