Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oblicze cienia

Cześć mam 27 lat i oto moje cele i marzenia na rok 2018

Polecane posty

Gość Oblicze cienia

1. Pojechać w góry i nad morze tak po 3 dni bo nigdy nie byłem. 2. Iść do kina bo też jeszcze nie byłem 3. Zostać dawcą szpiku, (Krew i płytki dodaje regularnie) 4. Zostać żywym dawcą nerki(mam dobre wyniki dbam o siebie nie powinno być problemu). 5. Zaraz po przeszczepie poderżnąć sobie gardło i oddać komuś serce. Jak na razie to pracuję muszę odłożyć trochę pieniędzy mam już 8k ale chce doganiać do 10k . Mam nadzieję bo zmieniam pracę że uda mi się znaleźć jakąś dobrze płatną (obecnie pracuję za 1500 zł). na te pół roku i przed 2019 myślę że zdążę ale wszystko zależy od punktu 3 i 4. Chciałbym też kupić prezent jakiś fajny przyjaciółce bo myślę że w następnym roku będzie brała ślub. To chyba tyle z moich planów

Gość asiutka    1999
Po co wyznaczać cele na jakiś rok, czy postanowienia noworoczne robić. Moim zdaniem jest to bezcelowe

Gość gość
wszelkie plany nigdy nie dochodzą do skutku bo los jest przekorny więc wątpię by coś z tej listy udało się spełnić .

Gość gość
wypoczynek nad morzem w kwaterach prywatnych nie jest drogi, masz pokoj z łazienką i wspólną kuchnią, byłem w Katach Rybacki do morza spacerkiem miałem 1 km a koszt doby to tylko od 35-40 zł tylko trzeba sobie wczesniej zamowic w danym domu:)

Gość Oblicze cienia
Wiem zawsze chciałem odpocząć. Wreszcie mam możliwość to naprawdę wspaniałe uczucie:-)

Gość gość
To sam widzisz,że to nie są wielkie pieniądze, ja jeżdzę w czerwcu i wrześniu jak ładna pogoda, no i też bywa taniej od oficjanej stawki, spokoj jest i można też zrobić sobie wypad autobusem do Krynicy Morskiej to zaledwie 15 km, a tu na miejscu można korzystać z lokalnych barów czy sklepików, chociaz ja to jadę z wałówką>:D Także z łatwością to marzenie możesz zrealizować a w necie jest pełno ogłoszen z wynajem w tej miejscowosci:)nara

Gość gość
marzenie nr 4 to bym Ci radził przekreślić jetes młody i powinieneś rodzinę załozyć a zyc z 1 nerką wtedy nie polecam, bo o własne dzieci i rodzina dbac trzeba jak najdłużej, druga nerka tez potrzebna!:)

Gość Oblicze cienia
Dam radę nawet bez :)

Gość gość
Masz już dość masturbacji ? Twój drągal nie domaga ? Ciagle w pracy się masujesz ? http://e-masturbacja.pl Mi pomogli pomogą i Tobie

Gość gość
Co roku postanawiam sobie to samo:) W tym roku postanowiłam sobie że nie będę sotoswać kolejnej diety albo zmuszać się do czegoś czego nie chcę tylko będę robić to co sprawia mi przyjemność. Dlatego w następnym roku polatam w tunelu aerodynamicznym w lesznie i zapiszę się na kurs samoobrony. Może ten rok mnie czymś zaskoczy więc całego nie będę go planowała.