Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ktos kto jawnie ignoruje druga osobe

Polecane posty

Gość gość
Osoba dojrzała emocjonalnie i świadoma swojej wartości, komunikuje wprost co jej sprawia przykrość. Co czuje kiedy druga osoba zachowuje się tak czy inaczej. Bo wie, że nikt nie siedzi w jej głowie żeby się domyślić co ona czuję, wie też że ludzie mają różne punkty widzenia. Osoba niedojrzała obraża się i nie próbuje wyjaśnić, jest egocentryczna i patrzy tylko ze swojego pkt widzenia.

Gość gość mój przypadek
W moim przypadku było tak, że podobałem sie pewnej kobiecie, też w pracy i była miła, wszystko super, sama mnie zaczepiała, a później jej się odmieniło, unikała mnie, czasami coś nieprzyjemnego powiedziała, ignorowała i to było nie do wytrzymania i odszedłem stamtąd a ona wyglądała na głęboko zdziwioną. Nic jej nie zrobiłem przynajmniej o tym nie wiem bo nie była mi w stanie tego zakomunikować, lepiej walnąć focha, patrzeć spode łba i liczyć że sie ktoś sam do myśli, a może zacznie jeszcze błagać o wyjaśnienia, po tym chamskim gapieniu sie, ignorowaniu i obgadywaniu.

Gość gość
0035 egocentryczny to ty jesteś! osoba dojrzała emocjonalnie, która otrzymuje w darze krzwdę, później tą krzywdą żyje i oddziela się od swojego krzywdziciela!! proste!

Gość gość
gość mój przypadek dziś ja miałam podobną sytuację tyle że z facetem. Zachowywał się bardzo podobnie jak ta kobieta. I też nie wiem o co mu mogło chodzić.

Gość gość
Masz już dość masturbacji ? Twój drągal nie domaga ? Ciagle w pracy się masujesz ? http://e-masturbacja.pl Mi pomogli pomogą i Tobie