Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Pomocy

Polecane posty

Gość gość

Czesc, potrzebuje waszej pomocy, otóż jestem ze swoim chłopakiem od 5 miesięcy, przede mną spotykał się przez podobny okres czasu ze starszą kobietą, nie traktował jej poważnie i od poczatku spotkań z nią mówił jej ze on nie bedzie z nia w poważnym zwiazku ponieważ nic do niej nie czuje ( traktował ją rozrywkowo). Z moim chłopakiem zaczęliśmy byc razem po tym jak on zakończył znajomość z tamtą kobietą, lecz ona nie potrafiła tego zrozumieć ze moj facet zwyczajnie sie zakochał i jest teraz ze mną. Nasza relacja wyglada zupełnie inaczej niz z tamta kobieta, mieszkamy razem i kochamy sie i nie ukrywamy tego ze jestesmy razem( dodajemy razem zdj. itp.) Ona mieszka w innej miejscowości i przez cały nasz związek wydzwania do mojego faceta. Na poczatku moj odbierał i mowil ze ma dac nam spokój i sie odczepić bo miedzy nimi nic nie ma i nigdy nie było. Ona mimo to nadal dzwoniła, pisała do jego kolegów i przyjeżdzała do naszego mieszkania, krzyczała zeby ją wpuścić, ale nigdy nie otworzyliśmy jej drzwi i nawet napisała sms mojemu chłopakowi ze pożałuje tego ze ją zostawił. Pomóżcie mi co mam zrobic bo przez to uprzykrzanie nam życia nie umiem wyrzucić jej z mojej głowy i boje sie do czego moze sie jeszcze posunac, moj chłopak nie chce sie z nia w żaden sposob kontaktować i chce to olać, ale niestety ja tak nie potrafię

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować