Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

anja rubik to najgorszy pasztet świata i jeszcze jak sie toto nosi

Polecane posty

Gość gość

głupie,chude,niekobiece ścierwo gotowe się wypowiadać w imieniu wszystkich polek

Gość gość
spójrz na premier, worek ziemniaków spod krakowa , stękaczka pdoobna jak kopacz, dwie miotły

Gość gość
No co ty gadasz, to symbol kobiecości, seksualności i to ona nauczy polską młodzież co to seks i te sprawy.

Gość gość
seks z kościotrupem nie jest w moim guście

Gość Polkaaa28273
ocenmy obiketywnie ten swiatowy symbol seksu i kobiecosci-całe 70 cm w bioderkach (to jak dziewczynka przed dojrzewaniem)... brak cycków i duma z tych mikro cycków-wszedzie pokauzje te kiełki. Chodzi na obcasie jak na szczudłach zginajac kolana. Uda ma jak patyki,niekobiece.:) Oczy takie wyłupiaste i wytrzezczone jak wyglodzona szkapa. A najgorsza jedna rzecz ktora mnie wkurza u niej- krzywy zgryz,jezyk jej gdzies ucieka do tyłu,seplenienie (nie mylic z tym ze ona nie zna polskiego ,bo Joasia Krupa tez nie zna polskiego ale nie sepleni)..Nie przełyka sliny jak gadaa i nie zmayka ust.To sprawia wrazenie ze jej twarz ma jakis niedorozwój.

Gość gość
nie przesadzajcie ze jest pasztetem (pasztet to zle okreslenie). Rubik jest brzydka,niekobieca,anorektyvczna, końska i nie pociagająca... ale Pasztet to zle okreslenie.Chyba ze baaardzo dietettycnzy i wyglodzony pasztet.

Gość gość
Ta jej szczęka tez dziwna jakas i wymowa, jakby cięgle coś miała przylepione do podniebienia i język skręcony

Gość gość
Ja za to jestem teoretycznie bardzo kobieca, mam wydatne biodra, duży wypięty tyłek, okrągło buzię, średniej wielkości biust, wcięcie w talii i to mnie większość facetów określi prędzej jako paszteta a na takie Rubik będą lecieć. Chudość jest w cenie, ja bez szemrania bym się zamieniła z Rubik, tym bardziej ze wcale nie jest brzydka, ma nietypową wyrazistą urodę, daleko jej do typowej lali. Fakt, że w guście typowego Janusza to ona nie będzie, ale z tego co widzę chude laski mają branie i tak.

Gość gość
Ile ona ma wzrostu, to chyba u niej najgorsze, ze taka wielka jak zyrafa:D

Gość gość
Ona jest w typie kosmity z jakiegoś zadupia wszechświata