Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malutka Kasia

Jest tu kto z dużym interesem?

Polecane posty

Gość gość
wróc jak podróż dookoła twojej peeesdy nie beðzie 3,14 raza dłuższa niż podróż do twojej macicy

Gość gość
ale to kolejna hipoteza, która akurat w moim przypadku na pewno się nie potwierdzi, niby jakbym miał wyjść za mąż, mało realne

Gość gość
faktycznie mało realne. dlatego skupmy sie na liczbach

Gość gość
przeciez żeby zalac taka jope to trzeba ze 40 koootasów albo jedna betoniarke

Gość gość
dlatego polecam ci wizytę na allegro. można tam tanio kupic betoniarke na chodzie. jak sie ją podłaczy do prądu to sie k¶eci i mruczy powinno ci sie spodobac. z boku jest taka korbelka do zmiany nachylenia osi kręcenia względem stojaka

Gość gość
ok mogą być liczby, tylko pi jest stałą w twoim równaniu, z której nie wynika i wynikać nie może rozmiar, więc 40 jest czystą abstrakcją, swoją drogą dziwna trochę

Gość gość
nie jest dziwna. zanim pomyslałem o allegro pomyślałem o ali ekspress a alibaba i 40 rozbójników to prawie jak stała matematyczna. poðswiadomie odwołałem sie do aksjomatów

Gość gość
a może było odwrotnie. w sumie mam juz 40 lat. mam siwa brode impotencje i niewiarygodny bagaż doświadczeń życiowych

Gość gość
parę wpisów wstecz proponowałeś mi dobrą zabawę a teraz masz impotencję? ale spoko, pewnie kolejny zgrabny wybieg w przód, a betoniarka też stąd pewnie, chłopcy budowa itp..

Gość gość
ja nic ci nie proponowałenm odwracasz kota ogonem. ty nic nie proponujesz ja też nic nie poroponuje. szczególnie że to grubymi nicmi szyte. dodatkowo nigdzie nie mówiłem o dobrej zabawie ani zabawie w ogóle.

Gość gość
Kasiu, napisz do mnie choćby z fałszywego konta: krawdaw@wp.pl :)

Gość gość
ale jezeli długie szczęsliwe zycie kojarzy ci sie z oglądaniem duzych koootasów na skypie a to z dobrą zabawą to niestety musze dostac cos w zamian z góry

Gość gość
myślę, że panienka która założyła dla zwykłej rozrywki wątek może nigdy więcej nie spojrzeć na żadnego kootasa bez refleksji nad pojemnością łącza poniżej 15 i ewentualnej multipleksji, bo betoniarke kootasow która zaleje jej gdzniazdo będzie ssala dopoki rodzice nie wylacza prąd

Gość gość
to już akurat nie moje zmartwienie mozna dodac kafeterie do wykluczeń w filtrze rodzinnym windows