Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

porwali ją, pozostał żal, smutek, niepewność...

Polecane posty

Gość gość

Weronika i ja to idealne małżeństwo. Cała rodzina i wszyscy znajomi od lat mówili, że jesteśmy dla nich ideałem, wręcz wzorem do naśladowania. Ja-handlarz, handlowałem w pocie czoła, ona-handlarka, handlowała w pocie czoła. Oboje byliśmy spoceni na całym ciele, tak spoceni, że pot spływał po nas niczem hejt po Tusku. Żyło się nam idealnie, ninimum stresu-maksimim zusu. Nestety... Od pewnego momentu zostałem sam. Sam się pocę, ona już nie. Porwali ją oni. Dostałem tajną wiadomość... Porwali... Porwali ją... Porwali ją kosmici... Co mam zrobić? Co mam zrobić, by mi ją oddali? Tęsknię za nią i za jej potem. Mieliście podobną sytuację? Pomożcie!!!

Gość gość
potobie zostanie w wucecie żal niczym po aplikacji domestosu ... powaga... kosmici uzywaja tego zamaist kulek analnych i rumianku przed lewatywą ...co za niedościgniony ideał market plce niczym łysienie plackowate u serfuróf

Gość gość
gość dziś Hahaha :D Jeśli chodzi o porwanie to musisz odnaleźć Man in black.. oni naprawdę istnieją ;)

Gość gość
Autor: Twa wypowiedz świadczy o tym że w dalekiej przeszłości ktoś ci kiedyś powiedział że jeśli następnego dnia po niedzieli zobaczysz za oknem mamuta to dostaniesz takiej s'raczki że zapomnisz jak się nazywasz ale pod warunkiem że w tym czasie fale płynie w bilet autobusu twego keczupu u sąsiadów .

Gość gość
Wiesz Autorze, lepiej podaj tu więcej danych jak ten "kosmita" miał na imię i ile cm. miał w rozporku hehe