Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mezczyzna musi byc dobry w seksie

Polecane posty

Gość gość

w zasadzie zadna od takiego nie odejdzie , a bedzie przy nim posluszna i potulna

Gość gość
Określenie "dobry w seksie" jest pojęciem względnym. Dla jednej kobiety ten sam mężczyzna będzie "mistrzem świata" w tej dziedzinie a dla drugiej- zwykłym "cieniasem". Najważniejsze w tym wszystkim jest jak w łóżku facet dba, przede wszystkim o potrzeby kobiety. Po tym tylko można ocenić, czy jest dobry czy niedobry. Podejrzewam, że autor tego wątku doświadczeń w seksie raczej nie posiada :P

Gość gość
o autora się nie martw , a martw się raczej , o swoją niezaspokojoną naturę :P

Gość gość
O moją kobiecą naturę to Ty się nie martw hehe.

Gość gość
obawiam się , że jeśli nikt nie będzie się o nią martwił , wpadniesz w końcu , we własne sidła - i tak to się zawsze kończy :P

Gość gość
tylko kobieta zdeflorowana i zdemoralizowana a więc wielokrotnie użyta może mieć taki pogląd na relacje męsko-damskie ! Wstyd !!!

Gość gość
gość dziś - ale jaki pogląd ??? Piszę tak, jak to rozumiem a niekoniecznie praktykowałam, że tak powiem. Do autora: gość dziś - prowokujesz? Chcesz pogadać? Proszę bardzo, mam chwilę czasu ale spiesz się bo nie mogę tu być długo.

Gość gość
gość dziś nie prowokuję tzn. uciekaj stąd , bo masz inne na dziś zajęcia :P

Gość gość
gość dziś - skoro tak to trudno. Nie będę się pchała tam gdzie mnie nie chcą :P Ale miło było tu zajrzeć. Miłej niedzieli :)

Gość gość nr 2
Wzajemnie ❤️ miłej i ciepłej :)

Gość gość
Nie tylko w seksie, to za mało. Musi byc "oblatany" towarzysko w stosunkach damski-meskich:classic_cool:

Gość gość
gość dziś mam nadzieje , że niedziela miło Ci mija :classic_cool:

Gość gość
gość dziś - Witam :) Bardzo miło minęła, szkoda bo już wieczór się zbliża i jutro nowy tydzień w pracy :) Pozdrawiam.

Gość gość
a co na wieczór ? film , książka , muzyka ? :P

Gość gość
gość dziś - jeśli już, to raczej książka a Ty ? :)

Gość gość
też czytanie , ale oglądam wywiad z kobietami , które kopano na marszu wczoraj i jestem w szoku , co za "mężczyzn" macie czasem do wyboru :P

Gość gość
gość dziś - gdyby faktycznie było kogo wybrać- nie byłoby tylu samotnych kobiet i mnie też nie byłoby tu teraz na Kafe. Wolałabym siedzieć ze swoim facetem i rozmawiać "o wszystkim i niczym".

Gość gość
w stosunkach międzyludzkich notujemy zapaść i to z powodu facetów , którzy nie odnajdują się wśród rozwijających i rozwiniętych kobiet , bo przerasta ich taka osoba , a do tego stany emocjonalne są nieprzewidywalne u ludzi

Gość gość
gość dziś - tak. Masz rację. Kobiety stały się dziś pewne siebie i niezależne (cokolwiek to znaczy hehe) a mężczyźni mają mnóstwo kompleksów i lęków często urojonych co powoduje, że mają obawy przed wejściem w relację z kobietą, brak im inicjatywy i chęci "zawalczenia" względy kobiety. A my kobiety tak naprawdę nie zmieniłyśmy się i pod otoczką "silnej i wyzwolonej" (cokolwiek to znaczy hehe) ukrywamy swoją niezmienną od wieków kobiecą wrażliwość i wciąż marzymy o "mężczyźnie życia", który niestety się nie pojawia :P

Gość gość
,,Najważniejsze w tym wszystkim jest jak w łóżku facet dba, przede wszystkim o potrzeby kobiety" ...taaa a żeby kobieta była dobra w seksie to co jest najważniejsze w tym wszystkim? A tak, to żeby leżała jak nieżywa i oczekiwała aż facet zadba o jej potrzeby :-D

Gość gość
gość dziś życie z drugą osobą , to wieczny kompromis , a bardzo trudno zmienić swoje nawyki i przyzwyczajenia , a już o staraniu się dla kogoś , to nie wspomnę :P

Gość gość
kolejny debilny temat zalozony przez zakompleksionego prawiczaka 😭 🖐️

Gość gość
gość dziś - dlatego właśnie serdecznie podziękuję i do usłyszenia :)

Gość gość
gość dziś no i po temacie - zostałem drugi raz prawiczkiem , a byłem tylko raz :classic_cool:

Gość gość
gość dziś x haha, bo sie pusczacie na lewo i prawo faceci traktuja was 1razowo i nie chca sie zenic, bo i po co jak tyle seksu za darmo i bez problemow?